Liga Campionilor: Steaua Roşie, Slavia Praga și Olympiakos Pireu, eliminate
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
FC Botoşani - Gaz Metan Mediaş, rezultat. Ploaie de goluri, în play-out - video
FC Botoşani - Gaz Metan Mediaş, rezultat. Ploaie de goluri, în play-out - video
Steaua Roşie Belgrad, Slavia Praga și Olympiakos Pireu se numără printre echipele care au fost eliminate, marţi seara, din Liga Campionilor la fotbal, dar vor continua în play-off-ul Europa League. 

Steaua Roşie a fost învinsă neaşteptat de Sheriff, cu 1-0, la Tiraspol, în manşa secundă a turului al treilea preliminar. Campioana Republicii Moldova s-a impus prin golul columbianului Danilo Arboleda, după 1-1 la Belgrad. Steaua Roşie o va înfrunta în play-off-ul Europa League pe CFR Cluj.

Fostul internaţional sârb Dejan Stankovic a aliniat echipa: Milan Borjan - Milan Gajic, Aleksandar Dragovic, Milos Degenek, Milan Rodic - Sekou Junior Sanogo (Zeljko Gavric, 77), Mirko Ivanic - Slavoljub Srnic (Veljko Nikolic, 60), Filippo Falco (El Fardou Ben Nabouhane, 46), Aleksandar Katai (Nenad Krsticic, 64) - Lois Diony (Nikola Krstovic, 46)

Slavia Praga, cu internaţionalul român Nicolae Stanciu integralist, a învins-o pe Ferencvaros cu 1-0, dar campioana Ungariei merge mai departe, după 2-0 la Budapesta.

Ludogoreţ Razgrad a produs o mare surpriză, eliminând-o pe Olympiakos Pireu la loviturile de departajare, cu 4-1. Sotiriou, Santana, Verdon şi Cicinho au transformat pentru campioana Bulgariei, în timp ce pentru greci a punctat doar Lala, iar Valbuena şi Koka au ratat. În prima manşă scorul a fost egal, 1-1, iar la Razgrad a fost 2-2 după 90 de minute şi prelungiri. Oaspeţii au marcat primii, prin francezul Yann Mvila (31), apoi Ludogoreţ a întors scorul, graţie autogolului lui Ruben Semedo (49) şi golului înscris de Sotiriou (57 - penalty), dar Youssef El Arabi (68) a egalat şi a trimis meciul în prelungiri. Olympiakos a rezistat deşi a jucat în zece din min. 86, când Ousseynou Ba a primit al doilea cartonaş galben. Internaţionalul român Dorin Rotariu a intrat la gazde în min. 94, iar Claudiu Keşeru nu a făcut parte din lot.

Glasgow Rangers a produs o surpriză neplăcută, echipa lui Ianis Hagi fiind eliminată de Malmoe FF, care a câştigat ambele manşe cu 2-1. Hagi a fost introdus pe teren în min. 70.

Sparta Praga, cu portarul Florin Niţă integralist, a fost eliminată de AS Monaco, victorioasă în ambele manşe, cu 2-0 la Praga şi 3-1 în Principat.

Rezultatele din turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor:

(+) FC Sheriff Tiraspol (R. Moldova) - Steaua Roşie Belgrad (Serbia) 1-0 (1-1, în prima manşă)

Slavia Praga (Cehia) - (+) Ferencvaros Budapesta (Ungaria) 1-0 (1-1, în prima manşă)

(+)Şahtior Doneţk (Ucraina) - KRC Genk (Belgia) 2-1 (2-1, în prima manşă)

(+) Ludogoreţ Razgrad (Bulgaria) - Olympiakos Pireu (Grecia) 2-2, după prelungiri; 4-1, la loviturile de departajare (1-1, în prima manşă)

FC Midtjylland (Danemarca) - (+) PSV Eindhoven (Olanda) 0-1 (0-3, în prima manşă)

(+) AS Monaco (Franţa) - Sparta Praga (Cehia) 3-1 (2-0, în prima manşă)

(+) Young Boys Berna (Elveţia) - CFR Cluj (România) 3-1 (1-1, în prima manşă)

Legia Varşovia (Polonia) - (+) Dinamo Zagreb (Croaţia) 0-1 (1-1, în prima manşă)

Glasgow Rangers (Scoţia) - (+) Malmoe FF (Suedia) 1-2 (1-2, în prima manşă)

(+) Benfica Lisabona (Portugalia) - Spartak Moscova (Rusia) 2-0 (2-0, în prima manşă)

Echipele precedate de semnul (+) s-au calificat în play-off-ul competiţiei. (Agerpres) 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel