Urmărește emisiunea live
Liga Campionilor, Grupe, etapa a III-a. Toate rezultatele aici, în timp real. Spectacol în toate meciurile
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Fotografie de la Tembela Bohle, Pexels
Fotografie de la Tembela Bohle, Pexels
Marţi, 4 octombrie 2022, începe etapa a treia a fazelor grupelor Ligii Campionilor. 

Capurile de afiş sunt meciurile dintre Inter Milano şi FC Barcelona şi Ajax vs Napoli.

Atât Inter Milano, cât şi FC Barcelona au o victorie şi o înfrângere în grupe, după ce ambele au fost învinse de Bayern Munchen şi au câştigat contra celor de la Viktoria Plzen, echipă care pare victimă sigură în această grupă. Scaunul lui Simone Inzaghi ar depinde de o victorie contra celor de la FC Barcelona, iar Cristi Chivu ar fi printre numele considerate favorite să îl înlocuiască. (VEZI MAI MULTE AICI)

În ceea ce le priveşte pe Ajax şi Napoli, ambele echipe au un start excelent de sezon în principala competiţie europeană. Dacă Napoli are deja şase puncte, după victorii cu Liverpool şi Rangers, Ajax are doar trei puncte. Lăncierii au învins Rangers la Amsterdam şi au pierdut pe Anfield cu Liverpool. Napoli are şi avantajul formei bune din campionat, acolo unde ocupă primul loc. 

Toate rezultatele vor fi afişate în timp real pe DC NEWS, de la ora 19:45 (pentru cele două partide care se joacă la acea oră) şi ora 22:00. 

Iată toate meciurile care se desfăşoară marţi, 4 octombrie 2022: 

19:45 - Bayern Munchen - Viktoria Plzen (5 - 0, goluri marcate de Leroy Sane x2, Serge Gnabry, Sadio Mane, Choupo-Mouting) 

19:45 - Marseille - Sporting Lisabona (4 - 1, goluri marcate de Alexis Sanchez, Amine Harit, Belardi, Mbemba, respectiv Trincao) 

Ajax - Napoli (1 - 6, goluri marcate de Kudus, respectiv Raspadori x2, Di Lorenzo, Zielinski, Kvaratskhelia, Simeone)

Club Brugge - Atletico Madrid (2 - 0, goluri marcate de Sowah, Jutgla) 

FC Porto - Bayer Leverkusen (2 - 0, goluri marcate de Zaidu, Galeno)

Frankfurt - Tottenham 

Inter Milano - FC Barcelona (1 - 0, gol marcat de Calhanoglu)

Liverpool - Glasgow Rangers (2 - 0, goluri marcate de Trent Alexander-Arnold, Salah)

Rămâneţi alături de noi! 

Minut de reculegere în memoria victimelor din Indonezia 

UEFA a anunţat marţi că în toate competiţiile europene care se vor desfăşura în această săptămână se va păstra un moment de reculegere în memoria victimelor incidentelor grave, soldate cu zeci de morţi şi răniţi, care au avut loc pe un stadion din Indonezia, scrie Reuters.

"Se va ţine un moment de reculegere înainte de startul tuturor partidelor care se desfăşoară sub egida UEFA în această săptămână. Este vorba despre meciurile din Liga Campionilor, Europa League, Europa Conference League şi play-off-ul pentru Cupa Mondială feminină", a indicat instanţa fotbalistică europeană.

Un responsabil al poliţiei indoneziene a fost demis şi alţi nouă ofiţeri de poliţie au fost suspendaţi în urma tragediei de sâmbătă, când cel puţin 125 de oameni şi-au pierdut viaţa într-o busculadă produsă la un meci de fotbal.

Şeful poliţiei din oraşul Malang, Ferli Hidayat, a fost schimbat din funcţie în cadrul anchetei declanşate după dezastrul de la stadionul Kanjuruhan, a afirmat purtătorul de cuvânt al poliţiei naţionale, Dedi Prasetyo.

Pe stadion s-a creat haos după ce mii de fani au luat cu asalt terenul pe care se disputase meciul dintre Arema FC, echipă-gazdă, şi Persebaya Surabaya, pierdut de prima cu 3 la 2. Poliţia a tras cu gaze lacrimogene în încercarea de a-i linişti pe fani, determinându-i pe spectatori să se înghesuie spre poarta de ieşire.

Cel puţin 28 de ofiţeri sunt la rândul lor anchetaţi pentru presupuse încălcări ale eticii, a menţionat purtătorul de cuvânt.

Guvernul indonezian a creat o echipă comună independentă de anchetă formată din oficiali guvernamentali, oficiali ai cluburilor de fotbal, experţi, academicieni şi jurnalişti şi care ar urma să-şi încheie misiunea "în două sau trei săptămâni", a declarat ministrul pentru afaceri politice, legale şi de securitate Mohammad Mahfud.

Comandanţii poliţiei şi alţi ofiţeri trebuie traşi la răspundere pentru decizia de a lansa "cantităţi importante şi excesive de gaz lacrimogen, ceea ce a cauzat asfixiere şi a împins mulţimea către ieşiri, unde mulţi au murit călcaţi în picioare", a subliniat Phil Robertson, director adjunct pentru Asia la Human Rights Watch.

Între morţi se numără cel puţin 17 copii, a menţionat Nahar, oficial în cadrul Ministerului pentru drepturile femeilor şi protecţia copilului.

"Numărul copiilor ucişi ar putea creşte, încă verificăm datele", a spus acesta pentru Kompas TV, scrie Agerpres.

Cupa Mondială de fotbal Under-20, organizată de FIFA, este programată să se desfăşoare anul viitor în Indonezia. 

Mourinho, la împlinirea a 22 de ani de carieră: Îmi place să câştig, urăsc să pierd, nimic nu s-a schimbat

"Îmi place să câştig, urăsc să pierd, nimic nu s-a schimbat", a declarat joi portughezul Jose Mourinho, tehnicianul echipei de fotbal AS Roma, la 22 de ani de când şi-a început cariera de antrenor principal, informează site-ul calciomercato.com.

Cei 22 de ani "au trecut repede, dar vreau să continui", a afirmat Mourinho. "Mă simt bine, mă simt puternic, motivat, îmi place să câştig, urăsc să pierd, nimic nu s-a schimbat. Culoarea părului, da, chiar şi riduri, dar sunt gata să continui. Nu încă 22 de ani, fiindcă nu e timp, ci încă vreo câţiva ani", a spus antrenorul care a câştigat în sezonul trecut Europa Conference League cu AS Roma.

VEZI ŞI Transferul deceniului în fotbal. Real Madrid pregăteşte 180 de milioane de euro pentru a-l aduce pe Haaland

Întrebat despre eliminarea sa din meciul din weekend cu Atalanta, Mourinho a răspuns: "Astăzi, când sărbătoresc 22 de ani ca antrenor, eliminarea nu este ceva nou pentru mine, poate reflectă felul meu de a fi. Nu vreau ca asta să se schimbe."

"Sezonul trecut noi am reuşit ceea ce nimeni nu se aştepta, anul acesta vom încerca să reuşim mai mult. Nu avem acelaşi potenţial economic ca rivalii noştri, am făcut transferuri de 7 milioane de euro, însă avem calitate, pasiune, mulţi oameni cărora le place să lucreze împreună, ceea ce este un lucru important, iar apoi vom vedea la sfârşitul stagiunii", a spus Mourinho.

El a vorbit şi despre posibilitatea de a deveni selecţioner al Portugaliei: "Mă întreb dacă Fernando Santos nu va continua mulţi ani la naţională", notează Agerpres. CITEŞTE AICI MAI MULTE

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel