Data actualizării:
Data publicării:

Liga Campionilor, FINALA. Tottenham - Liverpool, LIVE. Rezultat

Autor: Irina Constantin | Categorie: Sport
WhatsApp
Fotbal
Fotbal
Liverpool a câştigat pentru a şasea oară în istoria sa Liga Campionilor la fotbal, după ce a învins cu scorul de 2-0 (1-0) o altă echipă engleză, Tottenham Hotspur, în finala ce a avut loc sâmbătă seară pe stadionul Wanda Metropolitano din Madrid.

Tottenham - Liverpool: 0-2 (Rezultat live)

 

miin 88. GOL Liverpool ! Origi face 2-0 și pare că soarta trofeului s-a decis. 

min 4:00. GOL Salah ! Liverpool deschide scorul. Salah înscrie din penalty. 

 

Tottenham şi Liverpool se duelează acum în finala Ligii Campionilor de la Madrid, a doua din istorie cu două formaţii din Premier League. Partida a început la ora 22:00, pe Estadio Metropolitano.

Echipele de start:

Tottenham: Lloris - Trippier, Alderweireld, Vertonghen, Rose - Sissoko, Winks - Alli, Eriksen, Son - Kane
Rezerve: Vorm, Gazzaniga, Sanchez, Lamela, Wanyama, Dier, Walker-Peters, Llorente, Foyth, Aurier, Moura, Davies

Liverpool: Alisson - Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson - Henderson, Fabinho, Wijnaldum - Salah, Firmino, Mane
Rezerve: Mignolet, Kelleher, Lovren, Milner, Gomez, Sturridge, Moreno, Lallana, Oxlade-Chamberlain, Shaqiri, Brewster, Origi

Prima finală între echipa englezești a fost la Moscova, în 2008, între Manchester United şi Chelsea, iar ”diavolii” s-au impus atunci la loviturile de departajare, cu Cristiano Ronaldo în teren. Învingătoarea va juca în Supercupa Europei cu Chelsea, formaţie care a câştigat Europa League după o finală cu Arsenal, scor 4-1. Va fi primul meci din Supercupă în care se vor întâlni două echipe din Anglia.

Liverpool are şansa de a câştiga un trofeu în acest sezon, după ce a pierdut titlul în Premier League, chiar dacă a terminat cu 97 de puncte. Manchester City, cu 98, a cucerit al doilea titlu la rând pe plan intern, prelungind astfel aşteptarea fanilor lui Liverpool. ”Cormoranii” nu au mai cucerit de 30 de ani titlul pe plan intern, dar pot ”salva” acest sezon bifând cel mai râvnit trofeu al Europei.




Liga Campionilor, FINALA. Tottenham - Liverpool, LIVE. Rezultat  Finala începe la ora 22:00. Tottenham e favorita caselor de pariuri. Ultima confruntare între cele două echipe a fost în martie, când Liverpool a câștigat cu 2-1. 

Liga Campionilor, FINALA. Tottenham - Liverpool, LIVE. Rezultat Este pentru prima oară când cele două echipe se întâlnesc într-o competiţie europeană. În acest sezon, Liverpool şi Tottenham s-au întâlnit doar în campionat, iar cormoranii au câştigat ambele înfruntări cu 2-1.

Liga Campionilor, FINALA. Tottenham - Liverpool, LIVE. Rezultat De 107 ori s-au întâlnit Liverpool şi Tottenham. "Cormoranii" conduc detaşat la întâlnirile directe, cu 54 de victorii, în timp ce Spurs s-a impus doar de 28 de ori. 25 de meciuri s-au încheiat la egalitate. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel