Liga Campionilor: Antrenorul Antonio Conte le-a reproşat 'greşeli importante' oficialilor lui Inter
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Antonio Conte, antrenorul echipei Inter Milano, a ales să nu dea vina pe jucătorii săi pentru înfrângerea suferită în faţa Borussiei Dortmund, cu 2-3, marţi seara, în deplasare, în Grupa F a Ligii Campionilor la fotbal, după ce echipa nerazzurra a condus cu 2-0 la pauză, considerând că responsabilii clubului au făcut 'greşeli importante'. 

'Putem pune în dificultate pe oricine, dar trebuie să ţinem cont că sunt mereu aceiaşi care joacă. Nu am o problemă cu clubul, dar lucrurile se fac împreună. S-au făcut greşeli importante. Nu putem juca în campionat şi Liga Campionilor în acest mod, mereu la limită. Jucătorii au scuze. Am fost jucător şi ştiu cum este să contezi doar pe jucători care au făcut şase meciuri din şase.

Dar noi suntem Inter şi toată lumea trebuie să dea dovadă de conştiinţă. Sunt dezolat să vorbesc de fiecare dată de acelaşi lucru', a spus Conte. 'Noi muncim din greu şi nu pot să le reproşez nimic băieţilor. Nu putem face altceva decât să muncim. Poate că unii dintre conducătorii clubului ar putea veni să vorbească. Ne-am propus nişte lucruri la început şi am fi putut face mult mai bine lucrurile', a adăugat tehnicianul italian. Lautaro Martinez şi Matias Vecino au punctat pentru Inter, dar marocanul Achraf Hakimi (două) şi Julian Brandt au întors scorul pentru Borussia, informează Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel