Lidia Vadim Tudor, atac la Oana Zăvoranu: "Să-și ia medicamentele"
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Lidia Vadim Tudor, fiica cea mare a lui Corneliu Vadim Tudor,  a reacționat la acuzele Oanei Zăvoranu referitoare la informația potrivit căreaia, Eugenia, fiica cea mică a Tribunului ar fi plecat de acasă cu câteva zile înainte ca acesta să fi murit.

"In primul rand nu ma simt datoare sa expun la televizor viata unei tinere care peste doua zile face 21 de ani. Cea care a fost in acea seara acolo am fost eu, eu am fost cu tata acolo. Noi il cunoastem pe Tiberiu, vine la noi acasa, Jeni merege la el, il cunoastem pe Tiberiu, ii cunoastem parintii. In acea seara, eu am fost acolo, am fost cu tatal meu acasa la Tiberiu, Oana Zavoranu nu poate sa spuna nimic, pentru ca eu am fost acolo. Ea unde a fost, sub masina? Cezar(persoana nominalizata de Oana Zavoranu ca martor al scenei, n.r.) a fost impreuna cu mine, tatal meu si soferul nostru acasa la Tiberiu. Oana si-a facut o intreaga poveste cum ca sora mea a fugit de acasa, cum ca am fi fost la politie, detalii pe care ea nu are de unde sa le stie. " a explicat Lidia Vadim Tudor pentru cancan.ro.

[citeste si]

"Ei ies impreuna ca sunt iubiti, ieseau cu acordul tatalui meu, acum cu al mamei mele...Sora mea nu este o fata lasata de capul ei prin lume. Noi avem insa o ora de ajuns acasa, seara, ca nu e ok ca doua fete de varsta noastra sa stea noaptea pe strada. S-a intamplat ca in seara aceea sorei mele sa i se descarce telefonul si nu am putut da de ea si am decis sa mergem acolo, am vorbit cu Tiberiu, am luat-o pe Jeni, nu s-a ointamplat nimic, ei ies impreuna de atatea ori" a mai spus Lidia pentru sursa citată.

"Cu ce sa apara la televizor, decat cu ceva senzational care sa vanda. Oana sa-si ia medicamentele Noi nu aveam de ce sa ne ascundem, parintii nostrii stiu cu cine iesim, cand venim acasa, unde mergem, care sunt persoanele din anturajul nostru" a mai adăugat Lidia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel