Lidia Fecioru: ”Sora mea era în comă”. Gestul care a impresionat-o: ”A avut compasiune pentru durerea mea”
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Lidia Fecioru
Lidia Fecioru
Lidia Fecioru a trecut prin momente cumplite, după ce una dintre surorile sale s-a stins din viață.

„Tot ceea ce avem și trăim e scris în aură. Ca să-mi curăț aura, am să mulțumesc tuturor celor care mi-au transmis condoleanțe și au fost alături de mine. În felul acesta, ne curățăm de foarte multe ori: să mulțumim celor din jurul nostru", a spus Lidia Fecioru la „Adevăruri Ascunse", emisiune difuzată, sâmbătă, 23 noiembrie, la Antena 3.

„A fost o confuzie. Noi suntem patru surori. A decedat sora cea mare. Ca orice român ce își dorește să trăiască un pic mai bine, să-și facă o casă mai frumoasă, lucra în străinătate. Acolo și-a găsit sfârșitul. Mulțumesc firmei care s-a ocupat de repatriere. Să știți că avem oameni minunați, de o corectitudine rar întâlnită. Încă mai există oameni care au ceva pentru țara aceasta, ceea ce e foarte frumos", a mai spus Lidia Fecioru, adăugând ulterior:

„Cât timp nu ne vom respecta, aura noastră se încrâncenează. Și așa ne îmbolnăvim. E foarte, foarte important! Am găsit-o pe sora mea internată într-un mare spital. Era în comă, dar era ca într-o navă spațială: atâta aparatură avea în jurul ei. Dacă nu ai zile, poți să ai aparatura lumii..."

„E important să respectăm oamenii din jurul nostru, să ne respectăm istoria. Am văzut umanitate pe fața oamenilor. (...) M-a îmbrățișat medicul care o trata pe sora mea. E o curățare a aurei. Îmbrățișarea aceea... el a avut compasiune pentru durerea mea", a mai spus Lidia Fecioru.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel