Data actualizării:
Data publicării:

Lidia Fecioru, sfat pentru femei: "Doar așa vei redeveni frumoasă, deșteaptă și gospodină". Leacul cu vin roşu care îți va fi util

Autor: Doinița Manic | Categorie: Stiri
WhatsApp
Lidia Fecioru, sfat pentru femei: "Doar așa vei redeveni o femeie frumoasă, deșteaptă și gospodină". Leacul cu vin roşu care îți va fi util / Foto: Pixabay
Lidia Fecioru, sfat pentru femei: "Doar așa vei redeveni o femeie frumoasă, deșteaptă și gospodină". Leacul cu vin roşu care îți va fi util / Foto: Pixabay

Lidia Fecioru a venit cu un sfat pentru femei.

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a venit cu un sfat pentru femeile care nu se simt apreciate de către partenerul de viață și vor să se vadă din nou frumoase și deștepte.

"De data aceasta este mai mult un sfat pentru femei. "De data aceasta este mai mult un sfat pentru femei. Dacă un bărbat găsește în tine doar nemulțumiri și neajunsuri în fiecare zi, atunci nu trebuie să faci nimic. Trebuie să schimbi bărbatul, căci doar așa vei redeveni o femeie frumoasă, deșteaptă și gospodină", a spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru în cadrul emisiunii "Adevăruri Ascunse", moderată de Cătălina Porumbel la Antena 3 CNN.

Leacul cu vin roşu, bun pentru domni, dar mai ales pentru doamne

În cadrul aceleași emisiuni, Lidia Fecioru a prezentat și un leac de care mulţi avem nevoie odată cu venirea sezonului rece. Ea a prezentat un leac pentru răceala urinară, care afectează în general femeile, dar de care nici bărbaţii nu scapă aşa uşor.

Potrivit Lidiei Fecioru, este bine să tratăm cistita natural. pentru acest leac aveţi nevoie de șase căței de usturoi, să fie cam toți egali, pe care îi zdrobim bine. Apoi se toarnă 600g de vin roșu sec și se pune la foc mic circa 15 minute.

Lăsăm apoi amestecul să se răcească și bem seara, înainte de culcare, câte o lingură. Dar numai seara, și facem procedura asta 3 zile. 

"Şi are efecte, vă spun eu că cistită e luată cu mână", asigură Lidia Fecioru.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel