Lidia Buble, mesaj pentru Răzvan Simion: "Nu mai pot!"
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Se iubesc și asta se vede cu fiecare apariție. Ieri, matinalul Răzvan Simion și-a serbat ziua de naștere, alături de Lidia Buble, la Paris. Chiar dacă sunt împreună, vedeta a ținut să-i transmită și un mesaj online, în stilul caracteristic.

"L-am scos la plimbare, pentru că este ziua lui. Îl iubesc şi mă dau în vânt după el şi nu mai pot. Cam cine nu şi-ar dori să fie în locul meu? Asta este. Pentru că pot şi pentru că îmi permit", a scris Lidia Buble, pe Instagram.

Răzvan Simion a împlinit 38 de ani. Matinalul trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de cântăreață, de aproximativ trei ani. Au trecut peste toate răutățile și astăzi se bucură în liniște de relația lor, chiar dacă tatăl artistei nu l-a cunoscut nici acum pe prezentatorul tv.

"Nu au reuşit să se cunoască nici până acum, dar nu vreau să grăbesc şi să presez lucrurile, pentru că tata are o fire mai dură, are anumite principii, şi mi-a spus că vrea să cunoască alesul doar în momentul în care hotărâm să ne căsătorim.

Mi-a spus: «Băi, fată, nu vreau să îmi aduci odată, la ceva timp, câte un băiat acasă. În momentul în care o să-mi spui că vrei să te căsătoreşti, îmi aduci băiatul, îl cunoaştem, stăm de vorbă, vine şi te cere». Nu s-au cunoscut, dar sunt convinsă că în momentul în care se va întâmpla le va face mare plăcere şi se vor înţelege foarte bine", spunea Lidia Buble, într-un interviu pentru Adevărul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel