Lidia Buble, BĂTUTĂ? A apărut plină de VÂNĂTĂI. Fanii au rămas stupefiați. "SUFERĂ"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Fanii Lidiei Buble au rămas șocați după ce artista a postat mai multe fotografii din care se observă că are vânătăi de pe corpul.

Fanii Lidiei Buble au rămas șocați după ce artista a postat pe pagina de Instagram mai multe fotografii, în care se văd mai multe vânătăi mari, pe tot corpul. Urmele ies foarte bine în evidență, atât pe picioare, cât și pe mâini.

Ei bine, toată lumea s-a întrebat de unde i-au apărut semnele, iar mulți au bănuit că ar fi fost bătută. 

"Semne de bună purtare!", a scris Lidia Buble pe una dintre fotografiile publicate pe rețelele de socializare. 

Citește și: Bill Gates LOVEȘTE. "Risipă TOTALĂ". CRITICI dure asupra testelor COVID. "O NEBUNIE"

Lidia Buble și-a cupărat apartament după despărțirea de Răzvan Simion

„Atunci când au decis să o ia pe drumuri diferite, Lidia a preferat să plece la părinții săi o perioadă, pentru a se liniști. A trebuit să se întoarcă după câteva săptămâni, pentru că programase filmările pentru noul său videoclip. Nu mai putea să stea în casa lui Răzvan, așa că s-a mutat la Lorena.

Vrea și ea, însă, să aibă spațiul ei, deși sora sa o răsfață extrem de tare și se simte binevenită. De aceea, a dat o parte din banii pentru un apartament extrem de frumos, urmând ca pentru restul să achiziționeze un credit. Răzvan știe, a și fost să îl vadă Lidia se va muta de la Lorena după ce va termina de mobilat. Atât Răzvan, cât și Lidia suferă, fiecare diferit. El încă o mai iubește, iar pe ea o macină obișnuința. Nu este o tranziție ușoară pentru nici unul dintre ei”, au declarat surse din apropierea vedetei, citează cancan.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel