Liderul conspirației reptiliene a primit interdicție în țările Schengen: ”Un risc pentru ordinea publică”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Elena Didila
WhatsApp
Sursa foto: YouTube Teorii Incredibile Oficial
Sursa foto: YouTube Teorii Incredibile Oficial
David Icke, teoreticianul conspirației britanic și susținătorul teoriei reptiliene, nu va putea pune piciorul în țările europene din spațiul Schengen în următorii 2 ani.

Interdicția a fost declanșată la cererea Olandei, unde activistul era așteptat duminică să vorbească la un protest la Amsterdam împotriva ”dictaturii europene” și a războiului din Rusia, potrivit Europa Today.

Decizia autorităților olandeze a fost luată din cauza ”neliniștii” pe care prezența lui Icke le-ar fi putut genera și în urma consultărilor cu poliția și unitatea antiteroristă: ideile sale, considerate extreme și polarizante, ar reprezenta un risc pentru ordinea publică, deoarece ar alimenta ”violența sau amenințările la adresa politicienilor”. Pericolele ar viza siguranța lui Icke însuși, întrucât au avut loc trei contra-proteste împotriva demonstrației de duminică.

Din ceea ce reiese dintr-o postare publicată de însuși Icke pe Instagram, interdicția ar avea o durată de doi ani și ar avea valabilitate nu numai în Țările de Jos, ci și în toate cele 25 de țări din spațiul Schengen (din moment ce nu există controale la frontieră în zonă, o țară poate împiedica accesul în întreaga zonă).

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by David Icke (@davidickeofficial)

Cine este David Icke

Icke, un fost fotbalist profesionist, jurnalist sportiv BBC și fost politician al Partidului Verzilor din Marea Britanie, este susținătorul unei teorii a conspirației conform căreia universul este de fapt o matrice holografică condusă în secret de reptilieni, extratereștri care se prefac a fi ființe umane. 

În această categorie se crede că ar fi multe personalități importante din politică și divertisment, printre care Barack Obama, Justin Bieber, Emmanuel Macron, Katy Perry și Mark Zuckerberg. Printre cei mai activi reptilieni se numără bancherii evrei bogați, motiv pentru care această teorie este acuzată de antisemitism. 

Teoria reptilienilor susținută de Icke

Reptilienii ar fi sosit din regiunile îndepărtate ale infinitului de mii de ani în urmă pentru a aduna resursele micii și aparent promițătoare de pe planeta albastră. Negăsind nimic tentant pe Pământ, aceștia au decis să creeze oamenii. Odată creată umanitatea, reptilienii s-au arătat populațiilor primitive prefăcându-se a fi zeități omnipotente, dând astfel naștere religiilor care le-au permis să mențină puterea asupra umanității timp de secole.

Și mai pervers: prin generarea de credințe diferite, au asigurat o sursă aproape inepuizabilă de conflict (și deci de hrană). Mai exact, spune fostul reporter, reptilienii ar conduce lumea printr-o vastă rețea de societăți secrete, inclusiv francmasoni, Illuminati sau grupul Bilderberg.

Teoria a reușit, potrivit unui studiu realizat în Statele Unite în 2013, să convingă 12 milioane de americani, sau 4% din populația lor. Cifra crește chiar și în rândul tinerilor între 18 și 30 de ani din acest eșantion: dintre aceștia, 13% cred că reptilienii controlează lumea prin asumarea formei umane.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by David Icke (@davidickeofficial)

Citește și:

Extraterestru în garda de corp a lui Barack Obama? - VIDEO

Barack Obama ar fi apărat de un extraterestru. Iată o nouă teorie a conspirației care a apărut după ce revista Wired a publicat un film realizat la o  manifestare a președintelui american în 2012, unde apare un individ  din Secret Service cu o înfățișare de extraterestru.

 În ultimele zile circulă pe Internet un filmuleț unde apare o gardă de corp a preşedintelui cu o figură "reptiliană" şi care "îşi schimbă forma", potrivit naratorului. Acesta crede că "extraterestrul” are la un moment dat probleme, deoarece "tehnologia" pe care o foloseşte pentru a avea formă umană nu mai funcţionează cum trebuie. "Se schimbă într-o formă reptiliană, nonumană", comentează naratorul.

Clipul video a fost preluat de o serie de bloguri şi pasionaţii de teorii ale conspiraţiei susţin că trăsăturile agentului dar şi mişcările sale ar indica faptul că acesta este un „reptilian umanoid“

Administraţia Obama a transmis însă că, în această perioadă de austeritate, paznicii extratereştrii costă prea mult. "Nu pot confirma zvonurile din înregistrarea video, dar orice program care presupune protejarea preşedintelui cu extratereştri şi roboţi trebuie amânat", a declarat, ironic, Caitlin Hayden, purtătorul de cuvând al National Security Council, pentru revista Wired.

Citește mai multe AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel