Liderii politici simbolici din vârful sondajelor: Sunt doi! Răzvan Dumitrescu: Nu pot să cred așa ceva!/ Mirel Palada scoate procentele
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Inquam Photos / Ilona Andrei
Inquam Photos / Ilona Andrei
Doi vechi politicieni conduc acum topul din România. 

Este vorba despre Mircea Geoană și Emil Boc, după cum afirmă Mirel Palada.

Mirel Palada: Liderii simbolici de tip nostalgic sunt Emil Boc și Mircea Geoană. 

Răzvan Dumitrescu: Nu pot să cred așa ceva. 

Mirel Palada: Da, Emil Boc este peste 30%. 

Răzvan Dumitrescu: Bun, dar Emil Boc este în activitate, cineva ar putea să exploateze pozitiv asta. 

Mirel Palada: Da, dar este din punct de vedere local. Național, este un fost. 

Răzvan Dumitrescu: Iar Mircea Geoană este în prim-plan, având o funcție foarte înaltă la NATO, și, fiind și criza cu războiul, lumea se uită atent și zice: dom`ne e de-al nostru. 

Mirel Palada: Da, dar la fel de bine puteau să se supere pe el, să zică că e un prostovan, cum a fost etichetat la vremea respectivă. 

Răzvan Dumitrescu: Nu doar atât! La vremea respectivă i s-a pus în cârcă de către Traian Băsescu vizita la Moscova, deci e cu rușii. ”Omul Moscovei” ajunge secretar general al NATO, adică după ce NATO a văzut că un președinte de stat îl acuză că este omul rușilor, a făcut verificări și l-a pus secretar general. Dacă nici după asta nu te trezești apropo de lipirea de etichete, de tip putinist sau KGB-ist, înseamnă că nu te vei trezi niciodată din nimic. 

Sociologul Mirel Palada a mai spus că Laura Codruța Kovesi și Gabriela Firea sunt doi lideri actuali care stau bine în ochii românilor. De asemenea, Traian Băsescu și Victor Ponta ”stau neașteptat de bine”, conform acestuia, ceea ce l-a uimit pe Răzvan Dumitrescu: ”Traian Băsescu?”. ”Da, în ciuda scandalului Petrov, s-a întors la 20%” a spus Mirel Palada, adăugând: ”Ne merităm soarta”. 

Vezi mai mult în video: 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel