Liderii PNL nu se mai întâlnesc la Sinaia, din cauza vremii
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
pnl antonescu
pnl antonescu

PNL a amânat Biroul Politic Național și Delegația Permanentă ce trebuiau să se reunească la sfârșitul acestei săptămâni, la Sinaia, din cauza condițiilor meteorologice. Liberalii urmau să discute despre campania partidului la europarlamentare, dar și să facă o evaluare a activității miniștrilor PNL.

"Din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile, şedinţa Biroului Politic Naţional şi cea a Delegaţiei Permanente a Partidului Naţional Liberal, programate pentru 1-2 februarie 2014, la Sinaia, sunt amânate pentru o dată care va fi comunicată ulterior", se arată într-un anunţ citat de Mediafax.

Președintele PNL, Crin Antonescu, a precizat în timpul ultimelor sale ieșiri publice că la primul BPN se va face o evaluare a activității miniștrilor liberali, existând posibilitatea ca el să propună retragerea din Guvern a unora dintre aceștia. Totodată, liderii PNL urmează să pună la punct o strategie pentru campania alegerilor europarlamentare din mai și să stabilească o listă a candidaților pentru plenul de la Strasbourg.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel