Lider PSD, scos din minți: IES din emisiune!/ Seidler: S-a terminat! Nu mă pui tu pe mine la punct, ca să înțelegi, da?
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Președintele PSD Brăila, senatorul Ion Rotaru, a anunțat victoria partidului la Brăila, moment în care deputatul USR Cristian Seidler a intervenit virulent. 

”E uşor a scrie versuri/ Când nimic nu ai a spune” i-a spus Ion Rotaru lui Cristian Seidler, la Antena 3. ”Uitați-vă cum arată Brăila, e o ruină, sub administrația dvs.” a susținut deputatul USR.

Social-democratul a punctat că ”mai cunoaștem un personaj care doar atât știe să spună PSD, PSD și atât, vreau să vă spun însă că noi, la Brăila...”. ”Demonstrați, demonstrați” se auzea vorbind Seidler. ”Dacă nu sunteți disciplinat, eu ies din emisiune și vorbiți dvs. că atât faceți vorbiți, acuzați și aruncați cu noroi, altceva nu știți să faceți” a afirmat Rotaru. ”Vai, scuzați-mă că-mi permit să am un dialog cu dvs. Ar trebui să stau ca un elev disciplinat să ascult PSD, că așa era în comunism, nu? Ei, s-a terminat” a răspuns Seidler. ”Dacă nu poți să fii civilizat, eu ies din emisiune și vorbești numai tu” a continuat Rotaru. ”Eu sunt civilizat, nu v-am jignit în niciun fel” a afirmat Seidler. Liderul PSD Brăila i-a spus: ”Nu se vede că ești civilizat că nu mă lași să vorbesc”. ”Nu vorbiți cu mine la per-tu până una alta” a punctat Seidler. ”Dacă nu ești disciplinat, eu ies din emisiune” a insistat Rotaru. ”Nu ești un profesor care să mă pui pe mine la punct, ca să înțelegi, da?” a întărit Seidler. 

Ion Rotaru a anunțat că ”Noi, la Brăila, am obținut rezultate foarte bune, avem câștigate președinția Consiliului Județean și majoritatea la CJ, primăria municipiului Brăila și majoritatea la Consiliul Local municipal, am câștigat primăriile din cele trei orașe ale județului Ianca, Însurăței și Făurei și 24 din cele 40 de comune ale județului”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel