Lider PMP, DEMISIE din Guvern: Ioana Constantin a plecat de lângă Violeta Alexandru
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mircea F. Cristian
WhatsApp
Ioana Constantin, secretar general adjunct al PMP, a anunțat, luni, că a demisionat din Guvern, după ce fusese numită în funcția de secretar de stat la Ministerul Muncii, în luna decembrie a anului trecut.

Motivul invocat de Ioana Constantin pentru plecarea din Executiv a fost faptul că vrea să se dedice campaniei PMP pentru alegerile locale, conform unei postări făcute pe Facebook:

”2020 e un an important pentru toți. A fost o onoare să fac parte din Guvernul României, iar acum închei activitatea de secretar de stat la Ministerul Muncii și Protecției Sociale pentru a mă dedica campaniei PMP pentru alegerile locale. La ședința Colegiului Național din 15 februarie, colegii mei din PMP mi-au acordat încrederea și responsabilitatea de a coordona la nivel național campania pentru alegerile locale din acest an. Am avut o colaborare bună cu ministrul Violeta Alexandru și oamenii pe care i-am întâlnit în minister. Mă bucur că am putut lucra împreună. Las în urmă, în lucru, un proiect care sper că se va concretiza: un acord cu Republica Moldova pentru piața forței de muncă.

E nevoie de o schimbare radicală în cele mai multe dintre județele țării. Iar alegerile locale sunt fundamentale. Din acest motiv, PMP a susținut și susține cu toată convingerea revenirea la alegerea primarilor în două tururi de scrutin. A fost o perioadă agitată politică. Cred că România are nevoie de stabilitate și predictibilitate.

Ne apucăm de treabă! Ne vedem în județele dvs.! +PMP10%", a explicat secretarul general adjunct al PMP, luni, pe rețeaua de socializare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel