Urmărește emisiunea live
Lider de partid cere ARMATA în stradă: Să-i oprim pe inconștienți
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Armata și Poliția ar trebui să fie pe străzi, este de părere un lider de partid din România. Mai mult, el susține că autoritățile nu au tratat cu seriozitate această amenințare. 

Eugen Tomac, președintele PMP, susține că Armata și Poliția ar trebui să intre pe străzi pentru a-i ”opri pe inconștienți”. El a transmis pe Facebook un mesaj către autorități. 

"Scuze se pot găsi mereu, dar trebuie să recunoaştem că nicio instituţie şi niciun stat nu a tratat cu seriozitate această ameninţare. Am spus încă din 29 ianuarie, în plenul Parlamentului European, că populaţia trebuie pregătită de criza pe care o trăim astăzi. COVID-19 decimează Europa, state întregi sunt paralizate, mii de oameni mor. Acum trebuie să scoatem Armata şi Poliţia pe stradă pentru a-i opri pe inconştienţi. Dacă stăm toţi în casă, oprim răspândirea virusului nimicitor şi salvăm vieţi. Trebuie să înţelegem că acum este nevoie de un efort comun. Restricţiile se aplică tuturor fără nicio excepţie", a scris Eugen Tomac pe pagina sa de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel