Data publicării:

Lider de galerie al Stelei: sunt nişte dezinformări ale Jandarmeriei, nu am vorbit să ieşim în stradă

Autor: DCNews Team | Categorie: Stiri
WhatsApp
Suporteri Steaua
Suporteri Steaua

Unul dintre liderii de galerie ai Stelei, Costi Vasile, susţine că toată această isterie cu huliganii din galerii care ies în stradă, sunt doar nişte dezinformări ale Jandarmeriei. El consideră că se încearcă distragerea atenţiei  de la adevăratul scop al mitingului, pentru a se merge spre această direcţie de violenţă.

"Noi nu am vorbit nimic în galerie despre o adunare organizată. Dacă mergem la protest, mergem ca simpli cetăţeni. Acestea sunt nisşte dezinformări, probabil din partea Jandarmeriei care încearcă să deturneze atenţia de la adevăratul scop al mitingului. Ei vor să atragă atenţia asupra unor incidente izolate, pentru ca apoi să îşi justifice atrocităţile", a declarat Costi Vasile, pentru DeCe News.

El susţine că este normal ca multe dintre scandările care se aud în piaţa Universităţii să semene cu cele de pe stadioane, pentru că acestea sunt singurele care se aud săptămânal în România şi pot fi adaptate uşor.

"Pe mine de exemplu m-au chemat la secţie pentru declaraţii doar pentru că m-au văzut pe imagini sâmbătă seara. Eu vin ca cetăţean obişnuit, nu pentru violenţe. Nu e normal ca doar pentru că m-au văzut să mă cheme la secţie. Spre exemplu, doar 7% dintre cei arestaţi până acum au antecedente", a mai completat Costi Vasile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel