Lider al Parlamentului European, MESAJ FERM pentru Iohannis: Mă îngrijorează! - VIDEO
Autor: Giorgiana Croitoru | Publicat pe: 15 dec 2020 / 17:35
WhatsApp
Liderul Grupului S&D din Parlamentul European, europarlamentarul spaniol Iratxe Garcia Perez a făcut apel la președintele Klaus Iohannis.

"Ne așteptăm ca Președintele României să acționeze în consecință în conformitate cu legile țării, să recunoască #voința cetățenilor români și să permită partidului care a câștigat alegerile generale să desemneze un premier și să formeze o majoritate. Domnule președinte Iohannis, nu stați în calea democrației", spune într-un mesaj video Iratxe Garcia Perez.

Garcia Perez, "îngrijorată" de observațiile din raportul preliminar al OSCE

"Mă îngrijorează în mod deosebit observațiile din raportul preliminar al OSCE privind alegerile care a ridicat mari semne de întrebare privind corectitudinea procesului electoral. Salut refuzul explicit al președintelui PSD, Marcel Ciolacu, de a negocia cu partidele care promovează ura și retorica anti-europeană. Mă aștept ca toate partidele pro-europene să facă același lucru și să lanseze mesaje clare în acest sens. România are nevoie de un guvern stabil cu o majoritate puternică astfel încât să facă față provocărilor legate de revenirea economică și efectele pandemiei”, a completat ea.

G Ad:
WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro