Licențiat în pictură, noul administrator al CET Grivița. Firea: "De la Primărie, cu multă măiestrie pentru gigacalorie". Legătura cu Armand
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Clotilde Armand, numire la CET Grivița / Foto: Facebook
Clotilde Armand, numire la CET Grivița / Foto: Facebook
Gabriela Firea susține că noul administrator al CET Grivița este licențiat în pictură și nu are alte studii care să îl recomande pentru această funcție.

Senatorul PSD Gabriela Firea susține că noul administrator al CET Grivița este Dragoș Constantin. Bărbatul ar fi licențiat în pictură, cu master în Arte Vizuale și Comunicare Vizuală și nu ar avea alte studii care să îl recomande pentru noua funcție. Totodată, Dragoș Constantin ar fi consilierul personal al primarului Sectorului 1, Clotilde Armand. "Ce „capodoperă” de reforma administrativă face USR-Plus în Capitală!", a reacționat revoltată Firea.

"De la Primărie, cu multă măiestrie pentru gigacalorie! Aceasta e soluția Primăriei Sectorului 1 la problema apei calde din București. Dacă nu aveți apă caldă la robinet, o veți putea contempla în operele de artă ale pictorului numit administrator al CET Grivița. Nu, nu este o glumă! Majoritatea PNL-USR din Consiliul Local al Sectorului 1 l-a numit în funcția de administrator al CET Grivița pe domnul Dragoș Constantin, licențiat în pictură, cu master în Arte Vizuale și Comunicare Vizuală. Ce îl recomandă pentru această funcție? Cu siguranță măiestria și talentul său... și, desigur, faptul că e consilier personal al primarului Sectorului 1, Clotilde Armand. Ce „capodoperă” de reforma administrativă face USR-Plus în Capitală!", a scris Gabriela Firea pe pagina sa de Facebook.

VEZI ȘI: Bilanțul nefardat al primarului Clotilde Armand. Analiză după şase luni de mandat

Armand, economii la cheltuielile pentru salubrizarea stradală

Numirea de la CET Grivița nu este singurul scandal în care apare numele primarului Sectorului 1, Clotilde Armand. Pe lângă lipsa frecventă a apei calde, bucureștenii mai au o durere apăsătoare - gunoiul. Armand așa și nu a mai rezolvat această problemă iar recent a anunțat chiar că vrea să facă economii pentru acest sector. Primarul Sectorului 1 a propus modificarea programului de salubrizare stradală pentru a reduce cheltuielile, conform unui proiect aflat pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului Local de joi. Acesta prevede că primarul Sectorului 1 este mandatat să negocieze cu Romprest Service SA modificarea suprafeţelor de intervenţie pentru salubrizarea stradală.

Potrivit referatului de aprobare, printre schimbările preconizate se numără reducerea suprafeţei de intervenţie de la 2,5 la 2 metri faţă de bordură în ceea ce priveşte măturatul mecanizat şi de la doi la un metru de la bordură în cazul măturatului manual. 

VEZI ȘI: Armand negociază măturarea străzilor, pentru ECONOMIE: În loc de 2 metri, se va mătura unul

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel