Liberalii din PNL, invitați în ALDE! ”Vechii membri PNL au fost aruncați pe scări sâmbătă”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Liberalii din PNL, invitați în ALDE! ”Vechii membri PNL au fost aruncați pe scări sâmbătă” / Foto: Facebook Ludovic Orban
Liberalii din PNL, invitați în ALDE! ”Vechii membri PNL au fost aruncați pe scări sâmbătă” / Foto: Facebook Ludovic Orban
Daniel Olteanu i-a invitat pe liberali în ALDE.

Daniel Olteanu, preşedintele ALDE, i-a invitat pe liberali să vină în partidul său. "Îi așteptăm cu drag pe toți liberalii care au mai rămas în PNL", a spus Olteanu, care consideră că la Congresul PNL de sâmbătă ”vechii membri au fost aruncați pe scări”.

"Viața m-a învățat să nu spun niciodată, niciodată, mai ales în politică. Așa cum știți ALDE structural s-a format pe foști membri PNL care au plecat sau au fost aruncați pe scări într-un moment  sau altul al existenței politice. Nu pot să nu fac la dumneavoastră în emisiune invitația publică. Îi așteptăm cu drag pe toți liberalii, care au mai rămas în PNL, pentru că în opinia mea ceea ce s-a întâmplat sâmbătă la Congresul PNL a desăvârșit fuziunea PDL - PNL, iar ultimul bastion de vechi membri PNL a fost aruncat pe scări sâmbătă. Bineînțeles că le fac invitația și îi aștept cu drag în ALDE, unde structural sunt majoritatea covârșitoare toți membri PNL.

Daniel Olteanu, despre Congresul PNL: Un iarmaroc politic

Îmi pare rău să o spun, dar ceea ce am văzut sâmbătă la Congresul PNL practic a fost prăpastia dintre România lor și România noastră.  Am văzut sâmbătă la Congres mai degrabă un iarmaroc politic cu îmbulzeală, cu buluceală, cu strigăte. Unde este eleganța pe care o vedeam altădată la congresele PNL? Unde este dezbaterea de idei și principii, mai ales că partidul este astăzi la guvernare, de program politic, de program economic?  Să discute cei doi candidați despre ce vom face cu țara de mâine. Atmosfera a fost una îngrozitoare, iar faptul că acest Congres a avut loc nu este altceva decât o sfidare la adresa tuturor românilor care respectă măsurile anti-COVID. Este o sfidare la adresa bunului simț.", a declarat Daniel Olteanu în interviurile DC NEWS.

Reamintim că premierul Florin Cîţu a câştigat şefia PNL cu 2878 de voturi, având aproape 1000 de voturi în plus faţă de Ludovic Orban. Astăzi, 27 septembrie, Ludovic Orban și-a depus demisia de la Camera Deputaților, la sediul PNL. 

VEZI ȘI: De ce NU și-a depus Orban demisia la Camera Deputaților. Primele declarații, ULTIMATUM pentru Cîțu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel