Data publicării:

Liana Stanciu și Raul Brebu: Marc Anthony, regele salsa, este un super-talent

Autor: DCNews Team, michirita | Categorie: Stiri
WhatsApp

Magic FM îl sărbătorește vineri, 13 septembrie, pe celebrul cântăreț Marc Anthony printr-un program special, oferindu-le ascultătorilor, pe parcursul întregii zile, cele mai frumoase cântece ale acestuia, precum și informații despre cariera muzicală a artistului.

„Marc Anthony – sau 'regele salsa', cum a fost numit – este un super-talent și un cântăreț cu un timbru special”, afirmă Liana Stanciu, realizatoare Magic FM.

„Cu toate că este respectat ca unul dintre cei mai mari cântăreți de salsa, e prezent în topurile din întreaga lume cu piese în limba engleză și care nu aparțin acestui gen muzical”, spune și Raul Brebu, realizator, alături de Liana, al matinalului Magic Start.

Marc Anthony (Marco Antonio Muñiz) s-a născut pe 16 septembrie 1968 în New York City. Artist de origine portoricană extrem de talentat, Marc Anthony şi-a construit carieră prin muzică şi film. Viața personală agitată din ultimii ani - mariajul cu Jennifer Lopez – i-a crescut notorietatea, pentru o vreme chiar fiind numit în glumă Mr. Lopez.

„Am crescut ascultând Donna Summer, Gloria Gaynor, Air Supply, Marvin Gaye, The Eagles, dar şi muzică pe care o asculta familia mea – Salsa şi cântece de dragoste în limba spaniolă. La acea vreme… mă gândeam că muzica pe care o ascultau părinţii mei nu era deloc cool, dar realizez acum că acele cântece mi-au influenţat muzica”, a declarat Marc Anthony.

Printre cele mai cunoscute cântece ale lui Marc Anthony se numără “I Need to Know”, “My Baby You”, “You Sang to Me”, dar şi duetele cu Jennifer Lopez (“No Me Ames” şi “Escapemonos”), Tina Arena (“I Want to Spend My Lifetime Loving You”) şi Jessica Simpson (“There You Were”).

Ascultă vineri la Magic FM cele mai frumoase cântece împreună cu povestea lui Marc Anthony.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel