Liana Stanciu: Dacă nu s-ar fi născut Freddie Mercury, George Michael ar fi fost cea mai mare voce din Marea Britanie
Data publicării:
Autor: DCNews Team, michirita
WhatsApp

Magic FM îl sărbătorește vineri, 21 iunie, pe artistul britanic George Michael și le va oferi ascultătorilor pe durata întregii zile un program special, care va include cele mai frumoase cântece ale acestuia, precum și informații despre cariera sa muzicală.

„George Michael este cel mai mare star pop din Marea Britanie și, dacă nu s-ar fi născut Freddie Mercury, ar fi fost și cea mai mare voce din Marea Britanie”, spune realizatoarea Magic FM Liana Stanciu.

„Este un artist care își cunoaște foarte bine valoarea, este un exemplu de integritate profesională. 'Listen Without Prejudice' este unul dintre cele mai bune albume ale tuturor timpurilor, iar piesa 'Jesus to a Child' este o capodoperă”, mai afirmă Liana Stanciu.

„La concertul de la București a cântat impecabil. Întreg stadionul era în delir, iar el ne-a liniștit pe toate atunci când a anunțat: 'Următorul cântec este pentru bărbații pe care îi iubesc'”, își amintește realizatoarea Magic FM.

Georgios Kyriacos Panayiotou, cunoscut drept George Michael, s-a născut pe 25 iunie 1963. Deşi a avut succes ca jumătate a duo-ului Wham!, George Michael a devenit celebru cu adevărat imediat după apariţia primului său album solo – „Faith”, lansat în 1987.

Cele mai cunoscute cântece ce poartă amprenta vocii lui George Michael sunt: „Careless Whisper", „Faith", „Father Figure" şi „One More Try".

George Michael are peste 75 de milioane de discuri vândute (numai albumul „Faith” s-a vândut în peste 10 de milioane de exemplare), 12 cântece şi 7 albume #1 în Marea Britanie, 10 cântece şi 2 albume #1 în Statele Unite ale Americii.

În anul 2011, starul britanic a anunţat că în turneul „Symphonica" va fi acompaniat de o orchestră de muzică clasică. Turneul a început pe 22 august la Praga, dar a fost întrerupt în noiembrie din cauza problemelor de sănătate ale lui George Michael.

Săptămâna trecută, agentul de presă al artistului a anunţat că George Michael se reface după accidentul de maşină suferit în luna mai 2013 şi că a început deja să lucreze la un nou album.

Ascultă vineri, 21 iunie, la Magic FM cele mai frumoase cântece şi povestea lui George Michael.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel