Liam Neeson, în locul lui Mel Gibson în "The Hangover 2"
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Actorul Liam Neeson îl înlocuieşte pe Mel Gibson în a doua parte a comediei "Marea mahmureală/ The Hangover 2", după ce mai mulţi actori din distribuţia peliculei au avut obiecţii cu privire la apariţia lui Gibson în film, informează Variety.

Mel Gibson a ratat şansa de a juca în partea a doua a comediei "Marea mahmureală/ The Hangover 2", în urma obiecţiilor formulate de ceilalţi actori din distribuţia filmului, a anunţat, joi, regizorul peliculei, citat de Mediafax. "Cred că Mel ar fi fost minunat în acest rol şi am beneficiat de sprijinul total oferit de studiourile Warner Bros. Însă mi-am dat seama că realizarea unui film reprezintă un efort colectiv, iar această decizie trebuie să fie pe deplin sprijinită de actorii din distribuţie şi de membrii echipei de filmare", a declarat Todd Phillips, într-un comunicat emis împreună cu studiourile Warner Bros.

Pelicula "The Hangover 2" va fi lansată pe marile ecrane pe 26 mai 2011.

Liam Neeson este cunoscut din filme precum "Love Actually/ Pur şi simplu dragoste", "Batman - Începuturi", "Cronicile din Narnia - Leul, Vrăjitoarea şi Dulapul" sau "The Next Three Days/ 3 zile de coşmar". Totodată, Neeson joacă în filme precum "The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader", "Echipa de şoc" sau "Înfruntarea titanilor".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel