Lia Olguța Vasilescu spune ce vrea să devină Traian Băsescu
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Primarul PSD al Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, a declarat sâmbătă, că președintele Traian Băsescu "se gândește deja la ce va face după data de 21 decembrie, când i se va termina mandatul". Aceasta susține  că, fiind probabil încurajat de desele sale ieșiri publice de la ora 18:00, Traian Băsescu vrea să se facă moderator de talk-show politic.

"Traian Băsescu se gândește deja la ce va face după data de 21 decembrie, când i se termină mandatul și, probabil încurajat de desele sale ieșiri de la ora 18,00, vrea să se facă moderator de talk-show politic. De altfel, a și declarat într-o apariție televizată că s-ar putea face analist politic după ce-și încheie mandatul de președinte. În acest sens, ar putea căuta un curs de reconversie profesională finanțat prin POSDRU, program pe care actualul guvern l-a deblocat, după ce a fost suspendat ca urmare a neregulilor din guvernarea sa", a afirmat Olguța Vasilescu.

Citește și: Scorurile PSD în județele cu "baroni" acuzați sau arestați de DNA. Surprize față de 2009

Aceasta a mai adăugat că speră ca, în cazul în care șeful statului va lua hotărârea de a intra în presă după ce îi va expira mandatul, să urmeze exemplul unui alt jurnalist, "susținător declarat al său", și să se auto-deconspire, astfel putând fi "lămurită definitiv povestea camioanelor cu rapoarte către Securitate".

"Traian Băsescu a considerat că nu s-a făcut destul de râs în această campanie electorală și a decis să mai facă un pas în acest sens. Dacă va intra în presă, sper că va urma exemplul unui alt jurnalist, susținător declarat al său, și se va auto-deconspira. Se va lămuri astfel definitiv povestea camioanelor cu rapoarte către Securitate", a conchis Olguța Vasilescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel