Lewandowski, tur de forţă în Bundesliga. A ajuns la 28 de goluri în acest sezon
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Sursa: Pixabay
Sursa: Pixabay
Lewandowski marchează o dublă în victoria cu Greuther Furth și ajunge la 28 de goluri în Bundesliga.

Bayern Munchen s-a impus duminică, pe teren propriu, în fața ultimei clasate din Bundesliga, Greuther Furth, cu scorul de 4-1, după ce oaspeții deschiseseră scorul în prima repriză. Lewandowski a marcat o dublă și rămâne lider în clasamentul golgheterilor din Bundesliga, cu 28 de goluri.

Bavarezii s-au văzut conduși spre finalul primei reprize, când suedezul Branimir Hrgota a deschis scorul, în minutul 42. Lewndowski a replicat în primul minut, după reluarea jocului, acesta egalând din situație unu la unu, după o pasă primită de la Choupo-Moting.

Sebastian Griesbeck a făcut apoi cadou golul de 2-1, trimițând în proprie poartă în minutul 61. Peste 10 minute, colegul său Marco Meyerhofer a nimerit bara porții bavareze, cu un șut din careu. Lewandowski a dus scorul la 3-1, în minutul 82, cu o lovitură de cap, la capătul unui corner executat de Niklas Sule, ajungând cu acest gol la cota 28 în Bundesliga, în 23 de meciuri jucate.

Choupo-Moting a închis tabela în primul minut suplimentare de joc, cu o execuție simplă, din fața porții, după o pasă primită de la Gnabry. Bayern continuă să conducă în clasament cu 55 de puncte, având un avans de 6 puncte în fața Borusiei Dortmund, transmite Mediafax.

Citeşte  şi: Cu Vlad Chiricheș titular, Sassuolo a învins Inter Milano pe San Siro

Internaționale Milano a ajuns duminică seara șa a 3-a partidă fără victorie, fiind învinsă în mod surprinzător, chiar pe San Siro, de Sassuolo, echipa românului Vlad Chiricheș, care a fost titular. Milanezii au fost învinși cu 2-0, cu două goluri marcate în prima jumătate de oră.

Raspadori a deschis scorul în minutul 8, cu un șut din interiroul careului, după ce cu puțin timp înainte, colegul său Junior Traore ratase o ocazie importantă, cu un șut ce a ocolit foarte puțin poarta.

Gianluca Scamacca a majorat scorul la 2-0, în minutul 26, cu o lovitură de cap din apropiere, cu care a fructificat o centrare de la Junior Traore.

Sassuolo a fost la un pas de 3-0 când Domenico Berardi a șutat în bară, în minutul 39.

Debutul reprizei secunde a fost dominat de duelul dintre portarul Andrea Consigli și Edin Dzeko, ultimul nereușind să-și învingă adversarul în două ocazii.

Sassuolo a mai avut două ocazii de a majora, prin același Raspadori, înainte ca Inter să marcheze un gol anulat cu ajutorul VAR, pentru un henț, în minutele suplimentare de joc.Inter Milano rămâne pe locul 2 în Serie A, cu 54 de puncte, cu 2 mai puține ca rivala AC Milan, dar și cu un meci mai puțin jucat.

Sassuolo face 33 de puncte și o depășește pe Empoli în clasament, urcând pe locul 11.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel