Leul - curs istoric faţă de euro. Steriu: incompetenţa Guvernului Orban îşi arată în totalitate deficitul de soluţii
Autor: Mircea F. Cristian | Publicat pe: 18 noi 2019, 21:46
WhatsApp
curs valutar
curs valutar
Purtătorul de cuvânt al PSD, Valeriu Steriu, a declarat, luni, că după doar două săptămâni de la numirea Guvernului Orban s-a ajuns la cel mai scăzut leu în raport cu euro şi acest lucru se va vedea în buzunarele românilor.

Valeriu Steriu susține că "incompetenţa Guvenului Orban îşi arată în totalitate deficitul de idei şi de soluţii".

"Dincolo de ceea ce se oferă în această perioadă strict despre dezbatere, noi suntem mult mai atenţi nu numai la ce fac adversarii noştri pregătind o dezbatere, ne uităm mai degrabă la ceea ce nu fac adversarii noştri. Şi aici ne exprimăm uimirea la felul la care în numai 10 zile leul a ajuns la un curs istoric, este cel mai scăzut leu în raport cu euro şi aceste lucru se va vedea, cu siguranţă, în perioada imediat următoare în buzunarele românilor: ratele vor fi mai scumpe, tot ce înseamnă carburanţi, toată economia va genera în scurtă vreme o reacţie la incompetenţa Guvenului Orban care, iată, după doar două săptămâni îşi arată în totalitate deficitul de idei şi de soluţii", a afirmat Steriu, într-o declaraţie de presă la sediul PSD.

El s-a referit la tragedia de la Timişoara în care au murit trei persoane, dintre care doi copii, precum şi la cazul din Harghita cu ursul rănit pe şosea.

"Exprim condoleanţe din partea mea, a colegilor pentru ceea ce s-a întâmplat la Timişoara. A fost o dramă şi suntem consternaţi de ceea ce s-a întâmplat acolo. Aşteptăm primele concluzii şi sunt convins că vor fi luate cele mai severe măsuri, pentru că astăzi trei oameni, dintre care doi copii, au murit într-o situaţie care nu are cum să primească explicaţii logice. Sunt peste 200 de apartamente evacuate şi suntem alături de aceşti oameni. Nu dorim să politizăm acest lucru şi ne oprim pe dezvoltarea acestui subiect aici. (...) Dincolo de ce s-a întâmplat astăzi la Timişoara ne-au uitat şi la dificultăţile cu care administraţia PNL le-a arătat în modul în care a gestionat cazul de la Harghita cu acel urs. Suntem uimiţi faţă de modul în care PNL nu reuşeşte sub nicio formă să arate măcar după două săptămâni măcar un domeniu în care să-şi aducă competenţele la vedere", a precizat Valeriu Steriu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?