Data publicării:

Legi blocate în Parlament. Cîţu: Speranța moare ultima. Ce spune de varianta alegerilor anticipate

Autor: Mihai Ciobanu | Categorie: Politica
WhatsApp
Premierul Florin Cîțu a vorbit despre legile blocate în Parlament și i-a cerut președintelui Camerei Deputaților, Ludovic Orban, mai mult aplomb pentru aprobarea proiectelor solicitate de Guvern.

Prim-ministrul Florin Cîțu a comentat duminică informația potrivit căreia pe moțiunea USR PLUS sunt mai multe semnături false.

„Semnături false, nu am informația asta, dar dacă există, cei care au făcut trebuie să răspunda, lucrurile arată foarte trist”, a comentat Florin Cîțu. Prim-ministrul a vorbit și despre strategia PSD.

„Moțiunea nu ajunge mâine, vom vedea ce se va întâmpla, este decizia celor de la PSD ce moțiune votează”, a mai spus Florin Cîțu. Premierul a comentat din nou atitudinea președintelui PNL, Ludovic Orban, care vineri seara a facilitat depunerea moțiunii de cenzură de către USR PLUS și AUR.

„Am văzut că a fost o dorință acerbă a președintelui Ludovic Orban... aș vrea să văd același aplomb și la alte legi, la legea clientului vulnerabil, la legea offshore, dar știți cum se zice, speranța moare ultima”, a precizat Florin Cîțu. Declarațiile au fost făcute duminică, în orașul Blaj, unde Florin Cîțu a participat la o întâlnire cu liberalii din Alba, transmite Mediafax.

Cîţu: Ar fi o greşeală alegerile anticipate

Premierul Florin Cîţu a declarat duminică seara, la Blaj, că ar fi o greşeală în acest moment alegerile anticipate şi că este nevoie de un guvern stabil.

"Cred că ar fi o greşeală în acest moment alegeri anticipate în România. Doar cine nu vrea binele PNL şi al românilor ar vrea să arunce România în alegeri anticipate în acest moment", a afirmat Florin Cîţu. Acesta a adăugat că este nevoie de un guvern stabil.

"Suntem încă în pandemie. Vine iarna, facturile la energie deja ştim că vor creşte şi trebuie să adoptăm acele măsuri. Cred că doar cineva care nu îşi doreşte binele românilor şi îşi doreşte să arunce ţara în haos vorbeşte de alegeri anticipate în acest moment, astăzi", a mai spus premierul citat de Agerpres.

Florin Cîţu a fost prezent duminică seara în municipiul Blaj unde şi-a prezentat, în cadrul şedinţei Colegiului Director Judeţean al PNL Alba, moţiunea de candidatură la preşedinţia Partidului Naţional Liberal. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel