Legea salarizării. Olguța Vasilescu: Proiectul intră în Parlament
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Bogdan Bolojan
WhatsApp
 Ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, a declarat că proiectul legii salarizării va fi depus luni la Parlament, precizând că amendamentele aduse de unii parlamentari "nu modifică esenţa" actului normativ. 

"Încă se strâng semnături, nu m-a interesat foarte tare, pentru că peste o oră, din câte ştiu, se depune legea şi atunci, abia atunci, o să-mi parvină toate semnăturile şi de la Senat şi de la Cameră. (...) Au mai fost făcute modificări, dar nu de substanţă, ne-au venit câteva zeci de amendamente de la parlamentari. Ne-am mai uitat peste ele, la unele am considerat că nu modifică sub nicio formă esenţa legii. (...) La nivel de coeficienţi nu am mai lucrat", a spus ministrul, la finalul şedinţei grupului senatorilor PSD, la care a participat. 

Referitor la criticile liberalilor conform cărora nu există un algoritm de calcul al salariului minim, Vasilescu a susţinut că acesta există, iar cei de la PNL nu au citit proiectul. 

"Există un algoritm foarte clar de calcul. M-am uitat şi eu la foarte multe dintre lucrurile pe care le-au reproşat în dezbaterea publică. Mi-am dat seama că nici măcar nu au citit legea şi probabil când va veni în Parlament şi vor avea ocazia să o dezbată vor fi obligaţi să o şi citească", a susţinut ministrul Muncii, conform Agerpres.

[citeste si] 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel