Legea privind vânzarea şi cumpărarea terenurilor agricole, trimisă la CCR. Florin Roman: Cu dedicaţie pentru baroni
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Deputatul PNL Florin Roman a anunţat că PNL şi USR vor sesizarea CCR privind legea care reglementează cumpărarea şi vânzarea de terenuri agricole. 

"PNL a depus astăzi sesizări la Curtea Constituţională, împreună cu colegii de la USR, pe proiectul de lege privind vânzarea şi cumpărarea de terenuri agricole. Poziţia PNL este că această lege este o lege cu dedicaţie specială pentru baronii PSD, marii latifundiari din zona de Sud a României", a declarat Roman la Parlament, conform Agerpres. 

El a adăugat că legea, votată de Parlament, restrânge dreptul de proprietate, iar terenurile respective sunt 'vândute la bani de nimic doar lor'. Roman susţine că PSD dă dovadă de populism atunci când spune 'nu ne vindem ţara', dar promovează un proiect de lege prin care interzice vânzarea participaţiunilor statului la societăţile comerciale şi la companiile naţionale unde statul este acţionar.

"Adevărul este că PSD vrea să vândă activele performante ale statului la bucată. Şi organele care se ocupă de cercetare penală să stea cu ochii în următoarea perioadă pe Horticola Bucureşti", a adăugat liderul deputaţilor PNL. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel