Legea educației a fost semnată de Anastase și Pereș
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Roberta-Anastase
Roberta-Anastase

Legea educaţiei naţionale a fost semnată de preşedintele Camerei Deputaţilor Roberta Anastase şi de vicepreşedintele Senatului Alexandru Pereş şi a fost depusă la Secretariatele Generale ale celor două Camere, în vederea exercitării dreptului de sesizare a Curţii Constituţionale.

Vicepreşedintele Senatului Alexandru Pereş (PDL), care a anunţat în plenul Parlamentului că legea a fost semnată, fără a preciza însă de cine, a menţionat că cei interesaţi îşi pot exercita dreptul de sesizare a Curţii în termen de două zile.

După încheierea şedinţei, preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, a precizat că actul normativ a fost semnat de ea şi de vicepreşedintele Senatului Alexandru Pereş.

"A fost semnată (n.r. - Legea educaţiei) de cei care au condus şedinţa, aşa se face întotdeauna ca procedură", a spus ea, citată de Mediafax

Preşedintele Senatului, Mircea Geoană, a participat  la şedinţa comună a Parlamentului, dar nu s-a aşezat la prezidiu, ci în sala de plen, pe locurile rezervate grupului PSD. El nu a fost prezent la începutul şedinţei de plen.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel