Legea bugetului ajunge la Parlament săptămâna viitoare
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
boc
boc

Premierul Emil Boc a declarat că va trimite Legea bugetului săptămâna viitoare, la Parlament, urmând ca pe 14 decembrie Executivul să-și asume răspunderea.

Boc a declarat, la Consiliul de Coordonare Judeţean al PDL Cluj, că săptămânile viitoare vor fi decisive pentru adoptarea mai multor legi care vor creiona drumul creşterii economice în anul 2011.

"Săptămânile viitoare vor fi decisive la nivel naţional, începând cu Legea pensiilor în 7 decembrie la Camera Deputaţilor, în 14 decembrie asumarea răspunderii pe Legea salarizării, Legea bugetului va pleca, săptămâna viitoare, la Parlament spre aprobare. Sunt trei legi cheie, la care se adaugă Legea educaţiei, pe care o vom promova în continuare prin asumarea răspunderii. Acestea vor creiona drumul creşterii economice în 2011. Depinde de clasa politică românească, de înţelepciunea şi de maturitatea ei de a înţelege priorităţile României, astfel încât ţara să meargă pe creştere economică şi să îi asigurăm, pe termen mediu şi lung, prosperitate", a afirmat Emil Boc, citat de Mediafax

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel