Legea Atracţiei. Află cum să o foloseşti ca să obţii TOT CE-ŢI DOREŞTI
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
Poţi atrage tot ce îţi doreşti printr-o atitudine pozitivă şi de recunoştinţă / Foto: Pxhere
Poţi atrage tot ce îţi doreşti printr-o atitudine pozitivă şi de recunoştinţă / Foto: Pxhere
Deşi subiectul nu mai este neapărat unul de actualitate, întrucât a trecut ceva timp de când a apărut celebrul film Legea Atracţiei sau cartea Secretul semnată de Rhonda Byrne, nu strică niciodată să îşi reaminteşti informaţiile preţioase de orice fel. Vezi cum poţi aplica Legea Atracţiei Universale în viaţa ta!

Dacă cineva ţi-ar spune că poți avea orice îți dorești, doar cerând asta Universului, ai zice că glumeşte, nu? Ei bine, află că Legea Atracţiei poate face asta! Ceea ce vine în viața noastră este ceea ce am atras. Iar ce gândim ne construieşte realitatea, pas cu pas. Pare "ca din cărţi", aşa-i? Nu e deloc aşa. Trebuie să ştii, din start, că Legea Atracției nu este altceva decât energie, iar ceea ce ne dorim, gândim sau visăm este ceea ce primim. În consecinţă, dacă gândești pozitiv, lucrurile pozitive vor fi cele care-ți vor domina viața! La polul opus, dacă trăieşti permanent cu frici, te desconsideri singur, te vaiţi, amâni acţiuni importante pe mai târziu, eşti pesimist şi nu te încrezi în puterea gândului, să nu te miri, atunci, de ce viaţa ta e un haos iar problemele tale nu şi-au găsit încă rezolvare. Îngrijorarea, teama, spaima, nesiguranţa zilei de mâine transformă toate aceste energii în realitate. În vreme ce atitudinea pozitivă, încrederea, curajul şi convingerea că se poate se materializează în fapte și situații favorabile. 

Bine faci, bine găseşti

Universul are grijă de fiecare gând în parte care a fost emis şi trimis înspre el. Există acest efect de boomerang care spune că orice bine se întoarce, la fel ca şi orice rău. Toate vin înapoi la cel care a emis gândul iniţial. dacă emiţi invidie, invidie vei primi înapoi. Dacă emiţi gânduri de duşmănie şi răzbunare, de asemenea conjuncturi vei avea parte şi te vei trezi înconjurat de oameni plini de vrajbă, setaţi să îţi pună beţe în roate şi să-ţi tulbure liniştea, până când îţi vei schimba viziunea şi vei începe să ai cu totul alte gânduri şi intenţii. Ai putea crede că toate acestea sunt doar baliverne și închipuiri. Şi totuşi, ce te costă să încerci? Vei vedea singur rezultatele.

Metoda 33

Se zice că o dorinţă scrisă este pe jumătate îndeplinită. Ia un stilou şi o foaie de hârtie, scrie exact ceea ce-ți dorești de 33 de ori folosind timpul prezent, ca și când l-ai avea deja. De exemplu, dacă dorești un loc de muncă, scrie: „Sunt atât de fericită și recunoscătoare pentru noul meu loc de muncă” de 33 de ori. În timp ce scrii, vizualizează jobul pe care îl dorești și cât de bine te vei simți în prima zi de muncă. Când ai terminat de scris, finalizează cu: „Așa să fie! Mulțumesc și știu că este pentru binele meu”. Nu spune NICIODATĂ ce NU îţi doreşti. Pune-ţi obiectivele pe hârtie fără "nu" în faţă. Nu scrie "Nu vreau să fiu sărac", ci "Vreau să câştig bine".

Muzica îţi dă starea de "visare"

Redactează o listă cu toate melodiile care-ți oferă sentimentele pe care dorești să le simți: iubire, liniște, recunoştinţă, tihnă. Ascultă muzica de pe această listă dimineața, imediat după ce te trezești. Muzica îți va induce starea pe care o cauți, iar Universul va avea grijă de restul.

Ţi-ai setat dorinţa? Ai emis gândul şi l-ai trimis în Univers? Acum doar... aşteaptă!

Învață să nu aștepți cu stres şi nerăbdare ceea ce vrei. Nu sta la pândă să vezi când urmează să se îndeplinească. Nu număra minutele pe ceas. Nu bifa zilele în calendar. Fii calm și trăiește împăcat cu ceea ce ai și cu ceea ce primești. Este mult mai sănătos să apreciezi ceea ce ai, decât să-ți fie teamă pentru ce se va întâmpla sau pentru ceea ce nu ai.

Încredere și răbdare

Unii oameni renunță la visurile lor dacă acestea nu se pot materializă imediat. Cum te-ai simți dacă ți s-ar cere ceva, apoi ai fi încontinuu bătut la cap cu aceeaşi solicitare? E destul de neplăcut să ţi se reamintească ceva, nu! Ai răbdare! Ai încredere! Şi nu uita să mulțumești pentru ceea ce primești. Indiferent cui, dar mulțumește. Mulţumeşte Universului, mulţumeşte-i lui Dumnezeu, mulţumeşte-ţi ţie! Mulțumește pentru o reușită, pentru un beneficiu, pentru o situație critică din care ai scăpat cu bine. Mulțumește, pur și simplu. Cineva sigur te aude! Gratitudinea şi ordinea în gânduri sunt cheia unui trai împlinit şi liniştit.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel