Lege achiziții publice. Tăriceanu, la întoarcerea din SUA: Trebuie să îi spun și doamnei Dăncilă
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
C.P.Tariceanu
C.P.Tariceanu
Călin Popescu Tăriceanu, preşedinte al Senatului şi lider al ALDE, a acordat un interviu DC News, după întoarcerea din vizita pe care a făcut-o în Statele Unite. 

Călin Popescu Tăriceanu a vorbit, în prima parte a interviului, despre legea achiziţiilor publice din România, problemă care face ca marile proiecte de infrastructură să fie amânate ani la rând. 

"Am discutat ( n.r. - cu reprezentanţii Băncii Mondiale), iar acest lucru va trebui să-l împărtăşesc şi doamnei premier Viorica Dăncilă pentru a putea face o echipă comună cu reprezentanţii Băncii Mondiale şi să lucrăm pe reforma completă a legislaţiei privind achiziţiile publice dacă vrem să face într-un timp mai scurt lucrările de infrastructură. Dar nu numai legea achiziţiilor ci tot cadrul aferent. Noi nu avem nevoie de împrumuturi, dar ei sunt deschişi pentru proiectele de infrastructură", a declarat preşedintele Senatului. 

Urmăreşte, aici, declaraţiile lui Călin Popescu Tăriceanu: 

Este primul interviu dat de Călin Popescu-Tăriceanu după întoarcerea din SUA. Președintele Senatului a venit la DC News cu informații în exclusivitate după vizita în America.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel