”Legăturile de suflet sunt cele care DURează! Adoptă un cățel ASPA”
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Sursă foto: arhivă personală
Sursă foto: arhivă personală
Autoritatea pentru Supravegherea și Protecția Animalelor București și Bikers for Humanity România au lansat pe 1 aprilie “cea mai dură și rock” campanie de promovare a adopției câinilor din adăposturile ASPA, cu sloganul "Legăturile de suflet sunt cele care DURează! Adoptă un cățel ASPA!"

Campania se bucură de succes în mediul online. Materialele foto și video care au strâns sute de mii de vizualizări, distribuiri și comentarii pun accent pe faptul că, adesea, aparențele înșală. Bikeri cu aspect dur, ținând în brațe cu multă grijă câini din adăposturi care își caută un cămin - acest contrast puternic amintește că adevărata forță nu vine din aspectul exterior, ci din iubirea și compasiunea pe care le purtăm în inimile noastre.


Ideea este susținută cu bucurie și de fondatorul Bikers for Humanity România, Cristian Hrubaru, în clipul de lansare al campaniei - “Adoptă un cățel de la ASPA și fii cel mai COOL rocker cu inimă CALDĂ!”

Adopția unui câine fără rasă de la #ASPA este despre a înțelege că aparențele înșală și că ceea ce contează cu adevărat este legătura profundă dintre oameni și câinii lor, o legătură care trece dincolo de orice etichetă sau prejudecată.

Aproape toți câinii implicați în această campanie au fost deja adoptați.

Despre ASPA:


Autoritatea pentru Supravegherea și Protecția Animalelor București (ASPA) este un serviciu public de interes local din cadrul Primăriei Municipiului București care se ocupă de gestionarea câinilor fără stăpân de pe domeniul public.  
www.aspa.ro

Despre Bikers for Humanity România:


Bikers for Humanity Romania reprezintă o comunitate de motocicliști pasionați de aventură și de implicarea în problemele sociale. Fondată cu scopul de a aduce un impact pozitiv în comunitate, organizația nonguvernamentală susține cauze sociale și promovează valorile altruismului și compasiunii.
www.bikersforhumanity.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel