Legătura secretă dintre Răzvan Ciobanu şi Mihaela Rădulescu. Detaliul uitat de toată lumea
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Cătălina Burghelea
WhatsApp
Răzvan Ciobanu și Mihaela Rădulescu
Răzvan Ciobanu și Mihaela Rădulescu
Răzvan Ciobanu și-a pierdut viața în a doua zi de Paște, într-un accident tragic. Puțină lume știe de legătura secretă dintre designer și Mihaela Rădulescu, care a avut un rol important în viața lui Răzvan.

În urmă cu 15 ani, Mihaela Rădulescu a reușit imposibilul! L-a convins pe Răzvan Ciobanu să-și recunoască public orientarea sexuală.

"Într-o emisiune radiofonică, controversatul creator de modă Răzvan Ciobanu a declarat public că este homosexual. Invitat de Mihaela Rădulescu, la show-ul Vaya Con Diva de la Radio Guerrilla, designerul a fost convins de moderatoare să vorbească deschis despre subiectul tabu al vieţii sale: orientarea sexuală", scria presa în 2004.

Răzvan Ciobanu, moarte tragică


Răzvan Ciobanu a murit fulgerător în urma unui accident înfiorător, petrecut în dimineața de 29 aprilie. Tragedia s-a produs la intrarea în localitatea Săcele dinspre Năvodari, judeţul Constanţa. După orașul Năvodari, creatorul de modă ar fi părăsit drumul județean, arată primele date ale anchetei.

Mașina de teren și-a continuat drumul pe câmp aproximativ 700 de metri, a traversat o alee asfaltată, apoi a intrat încă 150 de metri într-o zonă cu arbuști. Aici s-ar fi rostogolit de mai multe ori și a smuls din rădăcini câțiva copaci, iar în final, autoturismul s-a oprit pe roți, izbindu-se frontal de un copac.

VEZI ȘI Răzvan Ciobanu nu a fost singur în mașină! Filmări noi care aruncă în aer TOT

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel