Prințesa Diana și Maica Tereza, legătură SECRETĂ. Totul a ieșit la IVEALĂ, puțini ȘTIU ASTA
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Care a fost legătura secretă dintre Prinţesa Diana şi Maica Tereza.

Prințesa Diana și Maica Tereza sunt două personalități marcante, dar puțini știu că cele două au avut o legătură puternică, iar cei care știu de relația dintre ele și-au explicat liniștea pentru care Lady Di a rămas în istorie. 

Ei bine, prințesa Inimilor a reușit să aibă o relație extrem de apropiată cu însăși Maica Tereza, cea care e exemplul real al bunătății și generozității pentru mulți. 

Cele două au avut multe în comun tocmai pentru că au încercat toată viața lor să dăruiască mai presus de orice și s-au înțeles din primele clipe în care s-au văzut, iar detaliul care a șocat pe toată lumea atunci a fost că decesul lor a fost la doar cinci zile distanță. 

Au avut o conversație privată de 30 de minute

Maica Tereza și Prințesa Diana au avut o conversație privată ce a durat 30 de minute, timp în care s-au rugat în capela din apropiere. Mary C. Johnson, o fostă măicuță care a fost prezentă în ziua întâlnirii dintre ele, a povestit mai multe despre momentul cu pricina, pentru The Huffinton Post.

"Maica a condus-o înăuntru pe Diana, unde era un mic birou. Eu am aşteptat afară, păzind uşa şi sperând ca cele două femei atât de admirate, dar şi de vânate să-şi găsească împreună liniştea. Au vorbit timp de 30 de minute, mai mult decât am reuşit eu vreodată să petrec singură cu Maica. Când Maica şi Diana au ieşit din capelă şi îşi puneau încălţările în picioare, am direcţionat spre ele mai multe măicuţe care să le distragă atenţia paparazzilor şi să-i permită Dianei să ajungă la limuzina ei. Operatorii făceau cu rândul la pândă şi fotografiau aleea goală şi mă implorau să-i las în capelă, ca să pozeze şi ce găseau pe-acolo", citează playtech.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel