Legătura dintre SRI și Hexi Pharma. SRI recunoaște, dar...
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Apar noi informaţii  despre firma lui Dan Condrea. Hexi Pharma are unul dintre sedii în blocul Serviciului Român de Informații, situat în centrul Capitalei, potrivit jurnalistului Cătălin Tolontan.

"Hexi Pharma are mai multe sedii. Cel mai bine plasat este sediul din bulevardul Goga nr. 14, foarte aproape de Piața Unirii. Aici stăteau Dan Condrea și Flori Dinu, aici se elaborau contractele, aici veneau agenții de vânzări. La primele două niveluri, parter și etajul 1, lucrează și azi cei care mai vin la serviciu și încearcă să țină firma în picioare. De aici se dau comunicatele de presă. Aici este epicentrul afacerii prin care, vreme de peste 10 ani, Hexi a furnizat dezinfectanți diluați în 350 de spitale românești din 40 de județe. Și acesta este blocul Serviciului Român de Informații", scrie tolo.ro.

Reprezentanţii SRI au confirmat că blocul le-a aparţinut, însă acum, spun ei, "e un bloc absolut obişnuit".

[citeste si]

"Informațiile sunt corecte, în sensul în care acel bloc ne-a aparținut. Dar nu există nicio legătură cu Hexi Pharma, acel spațiu a rămas Primăriei, care l-a închiriat cui a dorit. Tot încercați să faceți o legătură cu SRI, dar nu există. Noi am luat structura de multă vreme gratis de la autorități și am finalizat-o ca pe un bloc. Au fost locuințe de serviciu pe care cadrele SRI le-au cumpărat. Acum este un bloc liber, oricine poate să-și cumpere apartament acolo", a declarat purtatorul de cuvant al SRI, Ovidiu Marincea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel