Lecțiile lui Băsescu, predate în școli. Atât tupeu-de neimaginat la nivel mondial
Data publicării:
Autor: Val Vâlcu
WhatsApp
Lecțiile pe care le ține Traian Băsescu, duminica, la RTv ar trebui predate în școli. Măcar în cele de științe politice, atât în România cât și la nivel mondial.

În Duminica Rusaliilor, fostul președinte a abordat trei teme, explicându-i Simonei Gheorghe cum e cu: criminalitatea în creșterea și întoarcerea infractorilor din Occident; mișcarea ANTIFA și violențele de la protestele anti-rasism; problemele structurale ale capitalismului și polarizarea socială din Statele Unite.

Să-l fi auzit cât de documentat era în ceea ce privește bandele care se bat pentru influență și despre Poliția de proximitate. Sau cum explica modul în care sunt deturnate proteste legitime împotriva discriminării persoanelor de culoare de către grupuri de infractori, puși pe jaf. Ori cum a crescut averea bogătașilor: 1% au 90% din PIB, în timp ce tot mai mulți oameni au ajuns în șomaj, sărăcie etc.

Foarte corect! Fascinant nu este, însă, ce spune, ci cine spune:

-Traian Băsescu, care fiind președinte în funcție nu a aflat nimic de clanul Bercea până nu a ajuns în presă ”mormanul” de bani, dă lecții despre cum să stopezi criminalitatea.

-Traian Băsescu, care o ștampila pe o jurnalistă cu apelativul ”țigancă împuțită”, vorbește despre discriminare.

-Traian Băsescu, care și-a mutat într-o noapte partidul, de la Stânga la Dreapta, este preocupat de polarizarea societății americane.

Iar ceea ce este și mai fascinant e că nici nu i-a tremurat vocea, nici nu și-a înghițit o lacrimă, ca la ”moartea” lui Stolojan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel