Lecții și teste pentru Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești. Potențial de creștere pentru Rac și Capricorn
Data publicării:
Autor: Nicoleta Baciu
WhatsApp
Lecții și teste pentru Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești. Potențial de creștere pentru Rac și Capricorn. Sursa foto: freepik.com
Lecții și teste pentru Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești. Potențial de creștere pentru Rac și Capricorn. Sursa foto: freepik.com
Previziuni. Sezonul Peștilor, care va mai dura până la Echinocțiul de primăvară, nu este unul simplu. Și asta pentru că beneficiază de data aceasta și de vizita lui Saturn. 

Până pe 20 martie suntem în plin Sezon al Peștilor. Vom simți nevoia să dizolvăm anumite aspecte ale vieții noastre care nu ne mai folosesc. Sau vom avea cealaltă tendință, de a ne lăsa purtați de un haos interior, de a căuta metode de a evada din lumea concretă sau de a ne baza doar pe intuiție, relatează Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor șef Astrosens

Doar că de data aceasta, nu mai avem cum să facem asta. Intrarea și a lui Saturn în acest semn va crea adevărate baraje și momente în care ne vom da seama că intuiția nu este neapărat cel mai bun instrument. Și că trebuie să facem diferența între realitate, oricât de dură ni s-ar părea, și idealizare. Și că o simplă rugăciune nu îl va schimba pe cei de lângă noi. 

Unii dintre nativi se vor lovi de conjuncția de semn Soare-Saturn. 

GEMENI/ASCENDENT ÎN PEȘTI

Orice faci pe plan profesional va deveni destul de vizibil! Dar atenție că motivele pot fi diverse: și reușite, dar și boacăne! Fii disciplinat şi fă-ţi bine treaba şi nu te feri să vii cu planuri sau idei îndrăzneţe pentru că ai undă verde pentru aplicarea lor în acest sezon zodiacal.

Dacă ai ales un job din motive superficiale, nu o să ai viață prea ușoară cu Saturn. Acest tranzit te poate pregăti pentru mai multe lecții și teste. Ori, se poate să te trezești dintr-o dată cu mai multe responsabilități la actualul loc de muncă și vei fi conștient de cât poți să duci.

Însă, Saturn îți poate aduce și beneficii. Vine cu recunoaștere pentru cei care au muncit din greu. Dar vine cu o cădere pentru nativii care au preferat scurtăturile.

Citește mai multe pe Astrosens.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News


WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel