Lecție de viață impresionantă. O femeie care se ruga i-a sărutat picioarele unei activiste LGBT care a jignit-o / VIDEO
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Gest impresionant. O femeie care se ruga i-a pupat picioarele unei activiste LGBT care a jignit-o / Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay
Gest impresionant. O femeie care se ruga i-a pupat picioarele unei activiste LGBT care a jignit-o / Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay
O femeie care se ruga, după ce a fost jignită de o activistă LGBT, i-a sărutat acesteia picioarele.

O tânără LGBT întrerupea oamenii în timpul unei rugăciuni, dar ca răspuns, o femeie în vârstă i-a sărutat picioarele într-un gest emoționant pe străzile din Varșovia. Grupul de vârstnici s-a adunat în fața unui tribunal din Varșovia pentru a se ruga pentru încetarea atacurilor împotriva radioului și televiziunii catolice Radio Maryja și TV Trwam, relatează portalul Dorzeczy.pl.

La un moment dat, în timpul rugăciunilor, o tânără de 21 de ani și o activistă LGBT s-au apropiat de grup și au încercat să întrerupă și să provoace oamenii care se rugau.

Gest impresionant al unei femei

Punctul culminant al evenimentelor a avut loc atunci când una dintre femeile în vârstă care se ruga s-a apropiat de activistă, a îngenuncheat în fața ei și i-a sărutat picioarele. Activista, care doar cu câteva clipe înainte își bătea joc de femeile care se rugau, a început să o liniștească pe femeia în vârstă care plângea. La un moment dat, ambele femei s-au îmbrățișat.

„Toată viața mea am luptat pentru Polonia și am ajuns la un moment, aproape de moarte, în care Polonia este împărțită. Sunt foarte tristă din cauza asta, mă simt groaznic. Și acești copii, bieții noștri copii, au fost crescuți de polonezi „non-polonezi”, a spus femeia în vârstă, potrivit RMX.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel