Lecție de umanitate! Câine bătrân și bolnav, adoptat de un bărbat: "Nu-i voi uita niciodată ochii. Primul somn liniștit pe care l-a avut vreodată"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Sursa foto: Facebook George Cornel Sersescu
Sursa foto: Facebook George Cornel Sersescu
Un bărbat a luat decizia de a adopta cel mai bătrân și mai bolnav câine dintr-un adăpost din România. Imaginea cu animalul, publicată de acesta, te lasă fără cuvinte.

"Ieri, l-am adoptat pe cel mai bătrân, mai bolnav și mai dur câine de adăpost. Nu-i voi uita niciodată ochii. Când am intrat în cuști, nici nu s-a deranjat să se uite. Hay știa că nici nu-l voi vedea. Acceptase soarta lui. Voluntarul meu mi-a spus de multe ori... "Eşti sigur că acesta? Eşti sigur?" - "DA! Acesta este câinele meu". A deschis cuşca şi 3 animale au căzut peste mine. Am fugit spre el, brusc s-a uitat la mine de parcă ar fi văzut un înger... L-am îmbrățișat și i-am spus: "Acum vei fi din nou fericit". Acum doarme în poala mea... probabil primul somn liniştit pe care l-a avut vreodată", a scris George Cornel Sersescu, cel care a adoptat câinele, pe Facebook.

Iar mesajele de admirație și respect din partea internauților nu au întârziat să apară pe unul dintre grupurile dedicate adopțiilor de animale:

"Respect om cu suflet mare! Dumnezeu să vă răsplătească pentru bunătatea dumneavoastră!", "Și, astfel, acest suflet a găsit în sfârşit prietenul pe care probabil îl aștepta de mult, speranța pe care nu o mai avea. Felicitări suflet bun!", "Om minunat! Să aveți sărbători binecuvântate și fericite împreună. Dumnezeu să te răsplătească cu tot ce-i bun pe lume", "Citind, mi-au dat lacrimile. Dumnezeu să vă binecuvânteze!",  "Un suflețel liber și fericit", "Mi-au dat lacrimile. Dumnezeu să vă binecuvânteze, domnule! Și eu am, de 12 ani, căţeluşa mea dragă luată de la țară, de la vârsta de 3 luni. Respect, omule bun!", "Să vă dea bunul Dumnezeu sănătate. Sunteţi un OM tare bun şi cu suflet mare!", "Să primiți înapoi, de la Tatăl Ceresc, atâta fericire cât a simțit sufletul acesta nevinovat".

Un alt bătrânel de 15 ani își așteaptă omul

"Este vorba de un bătrânel de 15 ani care ajunge în stradă dacă nu se găseşte o soluţie pentru el. Nu vreau să adaug amănuntele pentru care ajunge în stradă, doar că este disperată nevoie de ajutor. Căţelul, un cocker spaniol, 15 ani, se află în Bucureşti. Noi nu avem cum să îl preluăm, gratiile şi frigul din adăpost nu sunt soluţii pentru căţei bătrâni, învăţaţi în casă. Dacă există grupuri de proprietari de Cockeri, vă rog să postaţi şi acolo. În general, în astfel de grupuri se mobilizează oamenii. Pentru adopţia căţelului sunaţi la 0766999402", este mesajul postat de Asociația Kola Kariola.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel