Data publicării:

Lecția lui Mercur retrograd în Taur pentru fiecare zodie și ascendent

Autor: Valentina Miu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Foto: Freepik
Foto: Freepik
Pe 21 aprilie, Mercur retrogradează în semnul Taurului. Mai jos, găsești recomandări și previziuni pentru fiecare zodie și ascendent. 

Deși retrogradarea va fi de pe 21 aprilie până pe 15 mai, efectele lui Mercur retrograd în Taur se simt deja. Să ne amintim că planeta comunicării a intrat în semnul contaminat de retrogradare pe 3 aprilie și va scăpa de acesta abia pe 11 iunie. 

Acest tranzit vrea de la noi să fim mai selectivi, să ne bazăm pe ce avem, să fim siguri, să ne reparăm greșelile făcute până acum.

Nu vine în niciun caz să ne pedepsească, ci doar să ne ofere un răgaz pentru a putea construi ceva solid, pentru a nu mai fi atât de superficiali.

Ne dă și o lecție importantă: suntem umani și nu putem controla totul. Și lucrul acesta are frumusețea sa, până la urmă. Mai mult, toate deciziile financiare luate în ultimele săptămâni vor fi reluate. 

În plus, va trebui, că ne place sau nu, să avem răbdare. Mercur retrograd în Taur este precum un sol al tranzitului lui Jupiter în același semn, care va începe pe data de 16 mai.

Previziuni pentru fiecare Zodie și Ascendent! Ce vrea Mercur Retrograd de la tine? Dar care este lecția pe care trebuie să o înveți?

Berbec/Ascendent în Berbec

Mercur va retrograda în Casa a 2-a, a banilor și a resurselor. Iar Mercur în Taur despre asta vorbește. Deci vei avea de-a face cu tot soiul de amânări, de blocaje, de limitări. Înțelegi că este vorba despre o anumită sumă, după care afli despre alta. Poate se vorbește despre o anumită creștere salarială, dar aceasta se amână. 

Și în plus, efectele acestei retrogradări se vor simți până pe 11 iunie. Până atunci, tot ce înseamnă salariu, cheltuieli, buget sau investiții va fi dat peste cap. Nici tu nu știi de unde să mai iei banii de care ai nevoie. Se recomandă să ții bine de bani și să fii cât mai pragmatic cu putință.

Citește continuarea aici:

https://www.astrosens.ro/lectia-lui-mercur-retrograd-in-taur-pentru-fiecare-zodie-si-ascendent_5568.html?fbclid=IwAR3Pt4zIoK2vS8l8LhofyzmbmFAt6dg8VoG1vzi8l4l6QMad1q09uVPu7Jw

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel