Lecția lui Mercur în Vărsător pentru fiecare zodie
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Horoscopul lunii februarie pentru Leu, Fecioară, Balanță și Scorpion. Daniela Simulescu - Să nu vă faceți așteptări prea mari. Sursa foto: freepik.com
Horoscopul lunii februarie pentru Leu, Fecioară, Balanță și Scorpion. Daniela Simulescu - Să nu vă faceți așteptări prea mari. Sursa foto: freepik.com
Previziuni. În perioada 11 februarie-3 martie, Mercur va tranzita semnul Vărsătorului.

Mercur scapă în sfârșit de semnul contaminat, adică acela al Capricornului! Pe 11 februarie, planeta comunicării intră în Vărsător, unde se simte foarte bine. Iar acest tranzit nu va fi unul întâmplător pentru că va fi precum un mesager al ieșirii lui Saturn din același semn. 

Mercur în Vărsător vrea să ne gândim și să discutăm despre viitorul apropiat, într-un mod pragmatic și optimist în același timp. Vrea să fim mai deschiși, mai vizionari, mai toleranți și maturi atunci când va veni vorba de acceptarea lumii în care trăim. 

Cu Mercur în Vărsător ne îndreptăm atenția iar către importanța tehnologiei în viețile noastre. Și ne dăm seama că fără aceasta nu mai putem funcționa așa cum trebuie. Da, nostalgia ne va da târcoale, dar nu mai trăim în secolul trecut. 

Cu Mercur în Vărsător, te poți gândi la noi orizonturi, la ce poți să îmbunătățești la tine. Este momentul concluziilor, pentru că Mercur se va întâlni și cu Saturn, dar și momentul planurilor. Odată cu acest tranzit, putem fi și mai toleranți. 

Citește previziunile pentru zodii pe Astrosens!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel