Data actualizării:
Data publicării:

Leaganul pentru copii - o achizitie care-si merita banii

Autor: DCNews Team
WhatsApp

Datul in leagan e unul dintre jocurile emblematice din copilaria fiecaruia dintre noi. Astazi, diversitatea modelelor existente pe piata incurajeaza situarea datului in leagan in topul jocurilor favorite ale copiilor. Avantajul lor este acela ca isi pot petrece in voie timpul liber practicand acest joc, datorita diversitatii modelelor prezente pe piata. Mai mult decat atat, datorita ansamblurilor si centrelor de joaca, ei pot beneficia pe langa leaganul propriu-zis si de tobogane, scari sau turnuri putand sa-si diversifice joaca si distractia, cu activitati precum catararea sau pititul.

Cadrele metalice sau din lemn cu rol de sustinere a leaganelor au avantajul ca se pliaza si pot fi depozitate fara nicio problema in locuinta, ocupand spatiu putin.

Fie ca vorbim de modele clasice, fie tip cauciuc, disc sau cu despartitor intre picioare, aveti de unde alege cand vine vorba de achizitionarea unui leagan copii.

Atractivitatea leganelor pentru copii provine din diversitatea culorilor, designul deosebit si faptul ca au imprimate pe ele diverse personaje din desene animate (precum Mickey Mouse, Barbie, Spiderman sau Hello Kitty). Iar daca va faceti griji legat de faptul ca nu ati putea gasi un leagan copii potrivit intocmai varstei copilului dumneavoastra, trebuie sa stiti ca piata propune modele potrivite categoriei de varsta 0-3 luni si ajungand pana la 14 ani. Asadar, proaspetele mamici nu trebuie sa-si bata prea mult capul gandindu-se ca nu vor gasi un leagan copii corespunzator.

Centurile de siguranta cu care sunt prevazute majoritatea leaganelor vor asigura protectia micutului dumneavoastra pe intreaga durata a jocului. In plus, plasticul rezistent contribuie si el la evitarea accidentelor nedorite. Inaltimea ajustabila in functie de varsta copilului, asamblarea usoara , scaunele cu spatar, suportul frontal de siguranta, inelul de protectie detasabil reprezinta alte cateva beneficii care sa va incurajeze in luarea deciziei de achizitionare a unui leagan copii. In plus, majoritatea leaganelor vin la pachet cu un kit de ancorare, scutindu-va de o grija in plus in vederea achizitionarii acestuia.

In concluzie, daca vreti sa faceti o investitie de lunga durata pentru copilul dumneavoastra un leagan de calitate reprezinta o alegere inspirata. Online sau offline, aveti posibilitatea sa comandati modelul dorit din diversitatea existenta pe piata. In acest sens, Noriel vine in intampinarea nevoilor dumneavoastra, ajutandu-va sa va orientati spre cele mai frumoase modele, pe care de altfel le puteti achizitiona cu reduceri de pana la 55% din pretul afisat pe site. In afara de asta, la unele dintre modele aveti si avantajul transportului gratuit. In plus, pentru orice alte nelamuriri, consultantii Noriel va stau la dispozitie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel