Au SCĂPAT pe jos inima unui pacient. GHINION incredibil pentru o echipă de medici- VIDEO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
O echipă de medici a avut parte de o serie de ghinioane. După ce s-au prăbușit cu elicopterul, au scăpat inima pentru transplant pe jos. Ce s-a întâmplat apoi este incredibil.

Victimă a unui accident de elicopter şi apoi a unei a doua căderi pe drumul către un transplant, o inimă a rezistat cu brio acestor încercări şi a putut fi în cele din urmă grefată într-un spital din California, Statele Unite, relatează marţi AFP, citează Agerpres. 

Imaginile surprinse în timpul accidentului, produs vineri în estul oraşului Los Angeles, prezintă elicopterul care transporta inima culcat pe o laterală, după ce a ratat aterizarea pe acoperişul Spitalului Keck din motive ce nu au fost încă stabilite.

Inima a fost transplantată cu succes



Ajunse de urgenţă la faţa locului, serviciile de urgenţă au recuperat organul şi l-au predat unui angajat al spitalului care a urcat pe acoperiş. La întoarcere, acesta s-a împiedicat însă de o placă de metal, a căzut şi a lăsat să-i scape preţiosul colet.

În cele din urmă, inima a ajuns în siguranţă în sala de operaţie, unde a fost transplantată cu succes în decurs de două ore de la accident.

"Inima a fost bine după cădere", a declarat un purtător de cuvânt al spitalului.

Cele trei persoane aflate în elicopter au scăpat nevătămate, iar pilotul a suferit răni minore. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel