Le-a arătat fundul PDL-iştilor. Vezi de ce - VIDEO
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
cetatean nucet 1
cetatean nucet 1

PDL Dâmboviţa se plânge că alegătorii le arată gesturi obscene în momentul în care trec pe stradă în scopuri electorale. Un cetăţean din comuna Nucet, judeţul Dâmboviţa, a decis să apeleze la o formă de protest inedită faţă de PDL. Bărbatul şi-a dat jos pantalonii şi a ales să îi trateze cu fundul pe candidaţii PDL, care îşi făceau campanie la el în comună.

“Ceea ce am spus depre acest partid, am spus-o pentru că sunt nişte hoţi şi vreau să ajungă la putere în comuna Nucet, pentru că sunt nişte hoţi. Ne-au minţit ani la rând, au tăiat salariile la oameni, au tăiat pensiile, nu avem locuri de muncă. Suntem cinci persoane, nu găsim un loc de muncă. Este modul meu de a prostesta faţă de acest partid care nu vreau să ajungă la putere”, a declarat Ciudatu Nicolae, cetăţeanul acuzat de PDL că le-a arătat părţile intime.

Democrat-liberalii par dispuşi să meargă până în pânzele albe pentru a pedepsi afrontul venit din partea cetăţeanului. Liderii PDL Dâmboviţa au făcut deja plângere la Biroul Electoral Judeţean, dar şi la Poliţia Judeţeană.

“Cetățeanul și-a expus părțile intime în public, ținta fiind candidații PDL care se aflau în trecere, prin zonă. Săvârșirea gestului obscen a fost însoțită de injurii, expresii jignitoare și vulgare, precum și cu amenințări de violență la adresa candidaților PDL”, se arată în comunicatul remis de PDL.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
ssed_item" style="border-top: 2px solid #d4d4d4;min-height: 33px;">
Frumusețile Bucovinei nu sunt exploatate turistic suficient. Contracandidatul lui Flutur, plan pentru Suceava
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel