Lazio - FCSB. Dan Petrescu, reacție după umilința rivalei
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
dan petrescu
dan petrescu
Dan Petrescu le-a luat apărarea elevilor lui Dică după eșecul de la Roma. "Bursucul" chiar crede că vicecampioana Ligii 1 a făcut minuni în actualul sezon din Europa League.

"Nu înțeleg ce vrem noi de la fotbal, când sunt atâtea probleme în fotbalul românesc și sunt mulți comentatori care vor ca echipe românești să ajungă nu știu unde. Păi, pe ce bază? Hai să fim serioși. Steaua a făcut minuni în acest sezon în cupele europene. Banii care se investesc la noi sunt foarte puțini în comparație cu ceilalți din Europa.

Până și bulgarii ne-au luat-o înainte, până și ciprioții și grecii, toată lumea. Noi suntem în urmă, noi nu investim deloc în fotbal, din pacate. Singurul care a făcut-o e Hagi și cam atât. Mult prea puțin se investește, sunt foarte puține cluburi cu mulți bani și e normal ca nivelul să fie care e acum. Așa că dacă avem așteptări mai mari este o greșeală, sunt iluzii. Dar, dacă iese ceva e un miracol, după părerea mea. Foarte puțin se investește în fotbalul românesc", a spus Petrescu, în cadrul unei conferințe de presă, informează Digi Sport.

Lupta la titlu, mult mai dură

Petrescu este conștient că de acum lupta pentru campionat va fi mult mai dură, mai ales că FCSB se va concentra pe sezonul intern de acum înainte.

"Ceea ce e sigur e că se vor concentra mai mult la campionat și la Cupă, nu mai au altă competiție, care, oricum, era foarte grea. Nu e ușor să joci în trei competiții, în campionat, Cupa României și cupele europene. Acum le va fi mai ușor, se vor concentra, în primul rând, pe campionat și în al doilea rând pe Cupă", a mai spus "Bursucul".

[citeste si]

În plus, Petrescu nu crede că FCSB va suferit după eliminarea dură din Europa.

"Nu este un eșec greu digerabil, pemtru că au jucat cu o echipă din Italia, cu Lazio, echipa de pe locul 3 sau 4, cu jucători buni. Toți au sperat ca Steaua să se califice, dupa meciul tur, și eu am sperat, dar ăsta e fotbalul", a mai spus Petrescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel