Lăzăroiu, ținta liderilor PSD: Are probleme psihice
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
lăzăroiu sebi dc
lăzăroiu sebi dc

Declarația consilierului prezidențial Sebastian Lăzăroiu, care anticipa că o nouă suspendare a președintelui Traian Băsescu ar scoate România din UE, i-a determinat pe liderii PSD să reacționeze prompt, pentru a contesta afirmațiile ”științifico-fantastice” ale consilierului.

”El (Sebastian Lăzăroiu-n. red.) nu mai apare în spaţiul public şi dacă imaginează un scenariu din ăsta, ocupă o jumătate de oră la fiecare telviziune. Scenariul pare din domeniul ştiinţifico-fantastic, încât nici nu merită comentat,” spune Toni Greblă, preşedintele comisiei juridice din Senat din partea PSD, scrie românialiberă.ro. El explică cum parteneriatul strategic dintre România și S.U,A a fost primul pas făcut de țăra noastră în vederea unei intrări în NATO. ”Fără nicio legătură cu comentariul domnului Lăzăroiu, parteneriatul strategic cu SUA a fost primul pas în integrarea noastră în NATO şi din acest punct de vedere trebuie consolidat. Această alianţă este benefică şi în plan politic şi în plan economi,” explică social-democratul.

La fel ca unii colegi ai săi, Toni Greblă nu crede că suspendarea președintelui pentru a treia oară, va aduce cuiva beneficii. ”Suspendarea nu este un scop în sine al niciunui politician român, cu atât mai mult al USL. Pentru ca procedura de suspendare a unui preşedinte să fie declanşată, trebuie să aibă ca punct de plecare o încălcare gravă a Constituţiei. Mingea nu este la noi, este în terenul preşedintelui Băsescu. Dacă va încălca grav prevederile Constiuţiei, Parlamentul va acţiona. Parlamentul nu va putea să lase nesancţionată o încăcare gravă,” spune dl. Greblă.

Ministrul pentru relația cu Parlamentul, Dan Șova, nu a rămas nici el fără reacție, arătând că afirmațiile lui Sebastian Lăzăroiu sunt lipsite de credibilitate. ”Nu cred că preşedintele Băsescu nu va recunoaşte votul românilor de la 9 decembrie. Alt motiv în afară de refuzul de a-l numi pe actualul premier (pentru un nou mandat- n. red.), nu văd. Dacă va refuza să accepte votul românilor pe 9 decembrie, vă asigur că toată lumea va fi împotriva lui (Traian Băsescu - n.red.). Nu numai că nu e posibil scenariul lui Lăzăroiu, dar am toată convingerea că domnul preşedinte îl va numi pe Victor Ponta din nou premier. Din păcate, Lăzăroiu şi-a asumat acest rol în societate, de a spune lucuri trăznite,” spune demnitarul.

Ministrul Culturii, Puiu Hașotti, lansează cel mai dur atac, declarând că dl. Lăzăroiu ”are probleme psihice.” ”În cazul în care domnul Lăzăroiu este convins de ceea ce a spus, înseamnă că are probleme medicale, psihice. Dacă a încercat să facă o diversiune, înseamnă că mai are câţiva neuroni care-i umblă haotic, prin craniu. E o diversiune atât de ieftină încât eu cred că mai are câţiva neuron,” declară ministrul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel