Lăzăroiu îl face nemernic pe Ponta
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Sebastian Lăzăroiu
Sebastian Lăzăroiu

Sebastian Lăzăroiu, fostul ministru al Muncii, îl atacă pe Victor Ponta,  într-o postare pe Facebook, pentru declarațiile făcute la Cluj-Napoca, pe care le consideră o amenințare la adresa locuitorilor municipiului să nu voteze cu Emil Boc.

”Așa a zis: "Fac un apel la locuitorii Clujului să nu-și izoleze orașul". Cât de nemernic să fii să ameninți locuitorii unui întreg oraș că le tai banii dacă votează cu Boc...Nu știu dacă Boc va câștiga la Cluj. Sper să se întâmple asta. O merită. Un lucru știu sigur, Victore: nu mai e mult până când bombeul va împinge tacticos scăunelul și spre deosebire de ceilalți care se vor bucura când te vor vedea dând din mâini și din picioare, eu o să mă uit la tine cu milă”, scrie Lăzăroiu.

 Preşedintele PSD Victor Ponta s-a aflat, joi, la Cluj, pentru a susţine candidaţii USL la Primaria Cluj-Napoca şi la Consiliul Judeţean şi le-a transmis clujenilor cât de important este să se prezinte la vot la alegerile din 10 iunie, făcând totodată un apel la aceştia "să nu-şi izoleze oraşul".

 "Clujul este locul în care am fost cel mai des de când sunt preşedinte al PSD, chiar mai des decât la mine în colegiu, la Târgu Jiu, pentru că am considerat întotdeauna că, dincolo de a fi capitala Transilvaniei, Clujul trebuie să reprezinte pentru USL o bătălie extraordinară şi un loc în care trebuie să dovedim că se poate câştiga", a spus Ponta.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel