Lăzăroiu, atac dur la Blaga: "A intrat în Parlament din mila computerului"
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu, crisan_andreescu
WhatsApp

Consilierul lui Traian Băsescu, Sebastian Lăzăroiu, face o declarație dură pe Facebook la adresa președintelui PDL, Vasile Blaga, acuzându-l că și-a câștigat locul în Parlament cu ajutorul computerului. 

"Blaga se întreabă ipocrit într-un interviu: "dacă Dreapta nu se unește în jurul meu, atunci în jurul cui? Al lui Tomac? Păi să vedem. Tomac a câștigat colegiul în care a candidat fluierând cu peste 50%. Blaga a intrat cu emoții în Parlament din mila computerului. Adică, pentru cei care nu sunt familiarizați cu sistemul de distribuire a mandatelor: întâi au intrat parlamentarii USL, pe urmă cei ai PPDD, pe urmă cei ai PDL și, la sfârșit, Blaga", a scris Sebastian Lăzăroiu pe Facebook.

 Declarația lui Lăzăroiu vine în contextul în care Vasile Blaga a declarat  că un "consilier prezidenţial Albă ca Zăpada" a criticat PDL pe motiv că este arogant deoarece doreşte ca dreapta să fie unită în jurul său. Președintele PDL s-a referit la Sebastian Lăzăroiu care a spus  într-un interviu acordat RFI că PDL are o abordare ușor arogantă în privința unificării Dreptei.

"Citeam afirmaţiile unui consilier prezidenţial Albă ca Zăpada că suntem aroganţi şi spunem că trebuie unită Dreapta în jurul nostru. Dar în jurul cui? Al lui Tomac, oare nu avem nimic de învăţat din campania de astă iarnă când ne întreba lumea unde sunteţi voi, PDL?", a adăugat Blaga, citat de Mediafax.

   

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel