Lazăr - dosar Iohannis. Herjeu, reacție: Îl atacă iar furibund
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Vlad Manolache
WhatsApp
Radu Herjeu
Radu Herjeu
Radu Herjeu susține că "propaganda" îl atacă dur pe președintele Klaus Iohannis pentru inacțiune în cazul cererii de revocare a procurorului general Augustin Lazăr.

Radu Herjeu afirmă că există o schimbare de atitudine a celor care l-au susținut până acum pe Klaus Iohannis. Președintele ar fi atacat pentru faptul că nu ia atitudine după ce ministrul Tudorel Toader a anunțat începerea procedurii de revocare a procurorului general Augustin Lazăr și a susținut că la dosarul de candidatură al acestuia ar exista o clasare. Despre această clasare, însă, ministrul nu a oferit mai multe informații, însă în spațiul public se spune că îl privește chiar pe președintele României în funcție. 

"Nu înteleg ce vor de la om!"

"Vad ca propaganda il ataca iar furibund pe Johannis, ca nu face si nu drege. In afara de faptul ca trebuie sa fii tampit sa-l incurajezi sa sara la bataie pentru unul care i-a inchis un dosar :), nu inteleg ce vor de la om! Sa fie precum fostul lor patron, basescu? Cred, insa, ca frustrarea lor cea mai mare e ca nu au un inlocuitor pe care sa-l propuna romanilor, frumos ambalat", a scris Radu Herjeu pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel